Menajerimi Ara dizisinde oynayan oyuncu Kansere yakalandı! İlk açıklama geldi!

Menajerimi Ara dizisinde “Feris” karakterini canlandıran Canan Ergüder, meme kanserine yakalanmıştı. Takipçileri ve hayranları için sosyal medyadan açıklama yapan Ergüder, inişli çıkışlı bir süreç olacağını ifade ederek moralini yüksek tuttuğunu açıkladı. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden oyuncu ameliyat olduğunu duyurdu. İşte Canan Ergüder'in yaptığı o açıklama...

Menajerimi Ara dizisinde oynayan oyuncu Kansere yakalandı! İlk açıklama geldi!
Menajerimi Ara dizisinde oynayan oyuncu Kansere yakalandı! İlk açıklama geldi!
GİRİŞ 07.04.2021 09:02 GÜNCELLEME 07.04.2021 09:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Menajerimi Ara dizisinde rol alan başarılı oyuncunun kansere yakalandığı haberleri sevenlerine derin bir üzüntü yaşatmıştı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sağlığıyla ilgili haberlerin doğru olduğunu belirten Ergüder, tedavisinin izin verdiği noktaya kadar çalışacağını vurguladı. Kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarına teşekkür eden Ergüder, Bıçak Sırtı, Binbir Gece, Güllerin Savaşı gibi önemli yapımlarda rol almıştı. İşte sosyal medya hesabından yapılan açıklama...

Olağan Şüpheliler setinde korkutan kaza! Beyin kanaması geçiren oyuncu yoğun bakıma alındı!

"Pozitif Hissettiğim Anlardan Bir Tanesi"

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım,
Niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi."

İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşicem. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım Menajerimi Ara ekip arkadaşlarıma, Star TV'ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım'a  çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Canan Ergüder’den Üzücü Haber!

Rol aldığı Menajerimi Ara dizisine veda ettiği öğrenilen Candan Ergüder’in Meme kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Candan Ergüder’in tedavisine hemen başlandığı ve moralinin iyi olduğu konuşulurken, oyuncunun kemoterapi tedavisi görmeye yakın zamanda başlayacağı öğrenildi. Kendisi gibi oyuncu olan eşi  Kenan Ece bu süreçte Canan Ergüder’in yanında olarak kendisine destek oluyor.

Canan Ergüder Kimdir?

Canan Ergüder 15 Temmuz 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üsküdar Amerikan Lisesi mezunu olan oyuncu lise eğitiminin ardından tiyatroya ilgi duymaya başladı. Tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College'da başlayıp daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti. Ayrıca London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi'ne katıldı. Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

Türkiye’deki dizi sektörüne “ Bıçak Sırtı” adlı yapımla giriş yapan başarılı oyuncu Binbir Gece ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizilerinde rol aldı. 2009 Afife Jale Tiyatro ödüllerinde Bayrak adlı oyunda canlandırdığı Kadınrolüyle Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncu'su seçildi. 2017 yılında oyuncu Kenan Ece ile evlenmiştir. Demir isminde bir çocukları vardır.

YORUMLAR 1
  • ÎYÎ NÎYET 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH, Canan hanıma ve Şifa bekleyen tüm hastalara Şifa versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki