Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm 2.fragmanı: Ağzına geleni sayıp döktü! Bardağı taşıran son damla

TRT1'in meşhur projesi Uyanış Büyük Selçuklu'nun kendi gününde ve saatinde başlamaması sevenlerini endişeye sürüklemişti. Gelişmeleri yakından takip edenler Uyanış Büyük Selçuklu'nun neden başlamadığına yönelik sorgulamalarına ağırlık kazandırmıştı. İzleyenlerin akıllarını kurcalayan mevzuya dair TRT1'den resmi açıklamanın gelmesi soru işaretlerini giderdi. Öte yandan Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 26.04.2021 17:53 GÜNCELLEME 26.04.2021 17:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT1'in vazgeçilmez yapımı Uyanış Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünü sabırsızlık içerisinde bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bilgilendirme yapıldı. Sosyal medya platformunda gerçekleştirilen resmi duyuru doğrultusunda Uyanış Büyük Selçuklu projesine yalnızca 1 haftalığına ara verilmesi kararlaştırıldı. Birbirinden yetenekli isimleri aynı ekipte buluşturan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrandan neden uzak kalacağını öğrenmek isteyenler için, pandeminin getirdiği şartlardan ötürü zorunda kalındığı açıklaması yapıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm fragmanı Kalbinde fırtınalar koparacak haber! Darmaduman oluyor

Uyanış Büyük Selçuklu 29.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu Bu Hafta Neden Yoktu? Resmi Açıklama Geldi!

''Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bu hafta neden yoktu?'' sorusuna yanıt niteliğinde Twitter üzerinden gerçekleştirilen resmi açıklama ise şu şekildedir:

"Her canın kıymetini bildiğimiz için ve pandemiyle daha başarılı mücadele edebilmek için bir kez daha durmak zorunda kaldık. Kıymetli ekibimizin sağlığını dikkatle muhafaza edebilmek için değerli izleyicilerimizden bir hafta müsaade istiyoruz. 19 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak 29. bölümümüzü pandemi koşulları nedeniyle bir hafta sonra yayınlamaya mecbur kaldık. Pandeminin artış gösterdiği bu günlerde bir kez daha herkesi maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmeye davet ediyoruz. İzleyicilerimizin anlayış ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılamızla duyurulur."

Uyanış Büyük Selçuklu 29.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölümüyle 26 Nisan Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı: Yeri göğü inletiyor! Ayağını yere sağlam basarak ilerliyor

YORUMLAR 8
  • Rxine 2 yıl önce Şikayet Et
    3 f8raaakman
    Cevapla
  • Gülay 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabırsızlıkla beklediğim bir dizi fakat şuan hayat normal degil fazlasıyla emek harcadığınızın farkındayiz sağlık herseyin üstünde dikkat etmek lazım uzaktan konuşmak başa gelmeden konuşmak kolay istediginiz kadar ara verin yeter ki sağlıginizdan olmayin emeginize saglik
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Emine 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlayışlı olmak lazım tüm dünyada bir virüs var ve çok zor bir şey zor bir hastalık bir haftada eski bölüm izle yin ne var ki
    Cevapla
  • iyidere 2 yıl önce Şikayet Et
    trt 1 yayın akışında 28. bölüm tekrarı bile yazmıyor diziyi sevenler ekran başında bekliyor korona tedbirleri alabilirsin yeni bölüm yayınlamaz ara verirsiniz izleyiciyi doğru bilgilendirin trt devlet televizyonu izleyiciyi aldatmak yakışmıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Alçakça anlaşmayı duyurdu!