Bir Zamanlar Çukurova 94.bölüm fragmanı: Züleyha'nın en acı günü! Ani ölümüyle yasa boğuluyor

ATV'de üç sezondur macerasına devam eden Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Bir Zamanlar Çukurova 93.son bölümde Züleyha'nın üçüncü kez bebek sahibi olacağı haberi olayların seyrini değiştirir. Fakat beklenmedik zamanda trafik kazası geçirmesi heyecanına gölge düşürür. Yayına girdiği her hafta reyting savaşını galibiyetle bitiren Bir Zamanlar Çukurova 94.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 29.04.2021 13:53 GÜNCELLEME 29.04.2021 13:53
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova 93.son bölümde, otomobilinde yaralanan Züleyha'nın ölüm kalım mücadelesi vermesi izleyenleri endişeye sevk etti. Sevda, zor da olsa geçmişin kapılarını ardına kadar aralayıp Ümit'in hakikati öğrenmesi için elinden gelen ne varsa yaptı. Diğer taraftan Züleyha'nın karnında bebek taşıdığının haberi verilmesi gidişatı farklı bir yöne sürükledi. Yerinde durmak bilmeyen Fikret hırs duygusuyla dolup taşarken Bir Zamanlar Çukurova 94.bölüm fragmanı geldi mi? Aracıyla seyir halindeyken umulmadık bir anda trafik kazası geçiren Züleyha'nın yaşayıp yaşamayacağı akıllarda soru işareti bıraktı.

Bir Zamanlar Çukurova 94.Bölüm Fragmanında Züleyha'nın Bebeği Öldü!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 94.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Kan Donduran Gelişme! Züleyha'dan Kötü Haber Var...

Bir Zamanlar Çukurova 94.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 94.bölümüyle 29 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Demir'in Fekeli'yi vurduğu haberi Çukurova'ya bomba gibi düşer! Çarşıdaki konuşmalara şahit olan Züleyha, Demir'i bulmak için her yana koşturur ama ne onu ne Fekeli'yi bulamaz! Haber hastaneye de ulaşınca Ümit de koşarak Fikret'e hesap sormaya gider. Hastanede de Fekeli'nin oraya gelmemesi konuşulur. Müjgan da eve koşar!

Demir, gizlice fotoğraflarını çektirip Züleyha'ya yolladığı için Ümit'e kızgındır. Ama Ümit, fotoğraflarının çekildiğinden haberinin olmadığını, kendisine yollandığını ve çok korktuğunu söyler. Züleyha ise Demir'i sevdiğinden ve aynı şekilde sevildiğinden emin olmaya çalışmaktadır. Onun, ilişkilerine ve aşklarına dair soruları, Demir'in kafasını karıştırır.

Eve getirilen ve dinlenen Sevda, hala tuhaf tavırlar sergiler. Sabah erkenden evden çıkıp, iyiyim ben diye geri döner. Şermin hastanede gördüklerini anlatır ama ona yine kimse inanmaz. Oysa Sevda, Ümit'e onu terk etmediğini, zorla elinden alındığını ispat etmeye gitmiştir. Bunu da başarır ama anne kız olarak ilişkilerini inşa etmeleri çok zor olacaktır. Sevda, şimdi hem kızını korumak hem de Demir ve Züleyha'yı şüphelendirmemek için uğraşacaktır.

Fotoğrafların da Züleyha ve Demir'in arasını açmaması, Ümit'i yıkmıştır. Fikret ise, şimdi artık daha hırslıdır. Ümit'i de Demir ve aşık olup, verdikleri intikam sözünü tutmamakla suçlar! Oysa, Fikret de ne kadar inkar etse de aşka düşmüştür. Tüm olan biten arasında Müjgan ile barışır!

Kağıtları askıya çıkınca, Fadik ve Raşit daha fazla beklemek istemezler. Kimseye haber vermeden belediyeye gidip, nikahlarını kıydırırlar. Ama hanım ağa Fadik'i düğünsüz evlendirmeyecektir. Konakta büyük bir hazırlık ile akşama düğün yetiştirilir. Kimse, düğünde kötü bir sürpriz beklemiyordur ama hepsini şoke eden bir misafir gelecektir!

Züleyha'nın Demir'den vazgeçmemesi, Demir'in de kendisini bir kez daha terslemesi, Ümit'i çileden çıkartır! Müjgan'ın Züleyha'nın her zaman kazanan tarafta olduğunu söylemesi de etkileyince, arabasına atlayıp çiftliğe gitmeye karar verir. Ancak son sürat giderken bir kazaya tanıklık eder! Gözü öyle kararmıştır ki, doktor olduğunu bile unutup kazayı görmezden gelmeye karar verir!

YORUMLAR 21
  • Elif Özdağlar 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabahın 6 sında kalkıp tekrarını izliyorum ama Ümit mutlu aileyi bozmayı başarırsa ahlaksızlık kazanır. Lütfen buna müsaade etmeyin.
    Cevapla
  • Esila 2 yıl önce Şikayet Et
    acayip güzel bir dizi ama ümit ve annesi bozuyo
    Cevapla
  • Mustafa Alkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Züleyhanın gitmesi dizi biti demektir yalnız senaryoyu yazan hangi senarist se lütfen çarpık ilişkileri bir kenara bırakıp düzgün bir şekilde saglanmış olsun yoksa hem reyting kaybeder hemde seyircinin öfkesi dinmez lütfen güzel projelere imza atalım
    Cevapla
  • Nilgün hamiyet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ümit karakterini diziden bir şekilde çıkarın perşembe akşamı sinirden mideme kramplar girdi züleyha artık demirle mutlu olsun sevdayıda bir şekilde şutlayın saniyede artık dönsün yeter artık sinirlerimiz bozulmaya başladı
    Cevapla
  • Halime soylu 2 yıl önce Şikayet Et
    Seyirciyi lütfen artık abdal yerine koymayın ya biraz bu kizcagiz artık gülsün yüzü ya
    Cevapla
  • Nilgün 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter müskan ümit sevda ne bunlarya süyellanin basina corap örüyorlar yönetmen bey hep kötülerden yana yapmayin seneryonuzu birakin süheyla demir yamanla mutlu olsunlar demirlen süheylayi ayirirsanin dizi son olur tadi tuzu biter dizinin rehtiklerde düser
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...