Bahar Kapıda, Anadolu gezisine Van'dan devam ediyor

Her köşesi ayrı bir güzelliğe ve köklü bir tarihe sahip olan Anadolu'yu dere tepe demeden gezen Bahar Kapıda, meraklı soruları ve keyifli sohbetleriyle kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Bahar Kapıda, Anadolu gezisine Van'dan devam ediyor
Bahar Kapıda, Anadolu gezisine Van'dan devam ediyor
GİRİŞ 29.12.2023 17:32 GÜNCELLEME 29.12.2023 17:32

Bahar Kapıda, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Van'dan renkli görüntülerle ekranlara geliyor.

Dur durak bilmeden Anadolu'nun her köşesini gezmeye devam eden Bahar Kapıda, Bahar Gelir'in bitmek bilmeyen enerjisi ve Anadolu insanının samimi yaklaşımlarıyla eğlenceli dakikalara imzalara atıyor. Bahar Kapı'da bu hafta, tarihi zenginliği, doğal güzellikleri ve meşhur kahvaltısıyla Van'dan izleyenlerinin karşısına çıkıyor.  Gelir, öncelikle Van'ın tarihi güzelliklerini gezdi. Dillere destan Akdamar Adası'nda eşsiz görüntüleri ekranlara taşıyan Gelir, deniz yolculuğu esnasında da keyifli sohbetlere imza attı. Daha sonra hanımlarla tarladan fasülye toplayan Gelir, bir yandan da şarkılar söyleyerek ortama neşe kattı. 

Elma bahçelerinden elma toplayarak doğal lezzetin tadını alan Gelir, daha sonra hayvancılıkla uğraşanların yanına giderek birbirinden tatlı inekleri sevdi. Akşam olmasıyla birlikte Vanlı hanımlarla saçta buğday kavuran Gelir, samimi sohbetlerle içleri ısıtan kareleri ekranlara taşıdı.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...