Kanal 7 programı Bahar Kapıda 200.bölümünü kutladı! Ünlü isim gözyaşlarına engel olamadı

Sevilen sunucu Bahar Gelir’in sempatik sunumuyla ekrana gelen Bahar Kapıda, 200. bölümünü program ekibi ile birlikte kutladı. Duygu yüklü bir konuşma yapan Gelir, gece gündüz demeden bu yolda kendisine destek olan çalışma arkadaşları ve izleyicilerine teşekkürlerini iletti.

Kanal 7 programı Bahar Kapıda 200.bölümünü kutladı! Ünlü isim gözyaşlarına engel olamadı
Kanal 7 programı Bahar Kapıda 200.bölümünü kutladı! Ünlü isim gözyaşlarına engel olamadı
GİRİŞ 27.02.2024 17:47 GÜNCELLEME 27.02.2024 17:47

Yayınlandığı günden beri izleyicilerin gönüllerine dokunmayı başaran Bahar Kapıda programı, 200. Bölümünü kutladı. Ekranların sevilen ismi Bahar Gelir ve program ekibi bir araya gelerek 200. bölüm pastasını kesti.

Konuklarına duygu yüklü bir konuşma yapan Gelir, başta Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. İki yüz bölüm boyunca Anadolu’yu karış karış gezip birçok hikayeye tanıklık eden Gelir, konuşması sırasında gözyaşlarına engel olamadı.

Neşeli karakteriyle gittiği her yerde kalplerde taht kuran Gelir, sözlerini izleyicisine olan sevgisini ve minnetini dile getirerek noktaladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması