KADEM, RTÜK ve UMED "Televizyon Dizilerinde Kadın" konulu panel düzenliyor

RTÜK ev sahipliğinde, KADEM Ankara Temsilciliği ve UMED destekleriyle düzenlenen "Televizyon Dizilerinde Kadın" başlıklı panelde, televizyon dizilerinin toplumsal normlar ve kadın algısı üzerindeki etkileri ele alınacak.

KADEM, RTÜK ve UMED "Televizyon Dizilerinde Kadın" konulu panel düzenliyor
KADEM, RTÜK ve UMED "Televizyon Dizilerinde Kadın" konulu panel düzenliyor
GİRİŞ 04.03.2024 08:52 GÜNCELLEME 04.03.2024 08:52

Açılış konuşmalarını T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu ve KADEM Ankara Temsilcisi Asiye Güneş’in yapacağı etkinlik, 5 Mart 2024 tarihinde, Saat:10:00’da Ankara Green Park Otel'de gerçekleştirilecek.

“Televizyon Dizilerinde Kadın” konulu panelde, belirli TV dizilerinin, kadınları nesneleştiren yaşam tarzlarını teşvik etmesi, aile kavramını hedef alması ve kültürel değerlere zarar vermesi gibi konular masaya yatırılacak.

Moderatörlüğünü Ergül Birgül’ün yapacağı, saat 10:40’taki panele ise; oyuncu Deniz Uğur, oyuncu Erdinç Gülener, gazeteci Fadime Özkan, KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, avukat Canan Sarı ve senarist Hilal Çelenk katılacak. Toplumda diziler konusunda farkındalık yaratmayı ve olası çözümler önermeyi amaçlayan panelde dizilerin topluma olumlu ve olumsuz yansımaları üzerinde de durulacak.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı