Eksikti, 'Yabancı Gelin' de geliyor

Bir televizyon kanalı yabancı gelinlerin Türk kaynanalar ve damatlara kendilerini beğendireceği yarışma düzenliyor.

Eksikti, 'Yabancı Gelin' de geliyor
Eksikti, 'Yabancı Gelin' de geliyor
GİRİŞ 17.11.2008 16:42 GÜNCELLEME 17.11.2008 16:42

Televizyon ekranlarında reyting için her yol mubahtır anlayışı, yapımcıların hayal gücünü zorluyor. Star TV ekranlarında tanıtımı dönmeye başlayan 'Yabancı Gelin' adlı program görenlere 'Bir yabancı gelinimiz eksikti' dedirtti. 

Dünyanın dört bir yanından gelecek yabancı gelin adaylarının kendilerini hem Türk damatlara hem de müstakbel kayınvalidelerine beğenrdirmeye çalışacakları yarışmanın yakında başlayacağı duyuruldu.

Haber 7

YORUMLAR 3
  • evren erdem 17 yıl önce Şikayet Et
    kendi hesabıma.... her gun taraf okyorum kanallarım da ulke tv haber kanalları mehtap tv.. ısten kalan zamanımda kıtap okuyorum.. kur an ın turkce mealı.. nıetzche nın hayatı uzerıne bır kıtap .. kalanında ıse web ten haber sıtelerı.. dızımı.. bır ası o da muzıklerı kalıtelı dıye..
    Cevapla
  • serdar taş 17 yıl önce Şikayet Et
    o neki. izletecek bi şey bulamayan kanallar dizilerin 1 saat özetini verir olmuş.bide yabancı gelin yarışması.yemek yarışması kutu açma çocuklar babalarıyla yarışsın vb.. doğru dürüst ne dizi var nede film.en iyisi aç yabantvi izle avcıları av hayatını daha iyi.
    Cevapla
  • Elif GÜNAYDIN 17 yıl önce Şikayet Et
    başka işiniz yok herhal. hem görücü usulünü aşağılarlar sonrada çıkar programını yaparlar.bizim saf millet de yer..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail çatışması sivil havacılığı vurdu: Uçakların rotası Türkiye'ye çevrildi
Beşiktaş'a Pavlidis şoku! 20 milyonluk teklif reddedildi: Tam 50 milyon istediler