Cem Yılmaz'ın insanlığı da bir numara

Usta oyuncu Zafer Önen katıldığı programda Cem Yılmaz'ın kendisine nasıl yardımcı olduğunu anlattı.

GİRİŞ 18.11.2008 15:16 GÜNCELLEME 18.11.2008 15:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türk Sineması ve tiyatrosunun unutulmaz oyuncusu Zafer Önen, Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor' programında Cem Yılmaz ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Zafer Önen "Cumhuriyet 85 yaşında, ben ise 87. Sinemada benden yaşlı benden eski kimse kalmadı. Sanata 66 yılımı verdim. Ama devletin bana bağladığı emekli maaş 500 YTL ile geçinmek zorundaydım. Ama bir gün Cem Yılmaz ile karşılaştım. O gencecik çocuk bu eski oyuncunun hayatını bir anda değiştirdi" dedi. Zafer Önen sözlerine şöyle devam etti: Cem'in gösterisini izlemeye gitmiştim. Bütün oyunu gözlerimin içine bakarak oynadı. Sonra da 'ustam' diye beni selamladı. Aradan birkaç gün geçti. Bana 'Cem Yılmaz seni arıyor' dediler. Benim hakkımda araştırma yapmış. Emekli maaşımı öğrenmiş. O sırada oynayacağı Opet reklamını hazırlayan reklam şirketine "Zafer Önen'i oynatıp ona iyi bir para vermezseniz, bu işte ben de yokum" diye şart koşmuş. Onlar da mecbur kalmışlar. Cem Yılmaz sayesinde o reklam filmindeki 2 dakikalık rolüm karşılığında 150 bin YTL kazandım. Şimdi onun faiziyle yaşıyorum. Cem hala arar, sorar 'Bir ihtiyacın var mı ustam?' der. Hayatımda görmediğim parayı Cem Yılmaz sayesinde gördüm. Devletin bana yapmadığı jübileyi Cem yaptı" dedi.

(Gazeteport)

İşte o reklam:

YORUMLAR 6
  • YorumCu 15 yıl önce Şikayet Et
    bıla bıla bıla. devletten görmediğini cem den görmüş pehh sen devlete ne verdin ya sanatın senin olsun ben bu milleti anlamıyorum kaşıkla verip kepçe ile almak istiyolar. emeklide 100-200 yatırıyor 600 lira maaş alınca (+sağlık hizmeti cabası) şikayetçi oluyor yani verdiğini alamasa hak vereceğim önceden 35 yaş üstü emekli olanları hiç söylemiyorum.bende bir emekli çocuğuyum ve vefat sonrası maaşın %25 kesilip annem ile bana %75 i paylaştırdıkları halde söyleyecek sözümün olmadığını düşünüyorum
    Cevapla
  • murat 15 yıl önce Şikayet Et
    serdar'a cevap. serdar cem yılmaz para kazanmasına vesile olmuş.adamda bu yaşta bir işe girmeye gözü yemediği için faize yatırmış. ben ömrüm boyu faiz yemedim, inşallahta yemem. ancak sen bu adamı bir gün çağırıp yardım ettin mi? ya da para verip faize yatırmadan kullan dedin mi?.önce kendine bak. kuru laf kalabalığı yaptığın.yazdığını cem yılmaz okusa adama yaptığı iyiliğe de pişman eder senin gibiler.
    Cevapla
  • net1 15 yıl önce Şikayet Et
    iyi niyet taşları ... belki de gerçekden iyi yapmışdır ? :p
    Cevapla
  • Murat AYDIN 15 yıl önce Şikayet Et
    Tutuculuğun daniskası. Ya adam para kazandırmış. Helal olsun. Parayı alan adam ne yaparsa yapar. Şimdi patron işçisine faize yatırır diye maaş vermesin mi? Bu nasıl bir mantık gütmektir böyle. Hatta mantık varmıdır yokmudur. Bırakın bu işleri siz kimlere yardım ettiniz, neler yaptınız ona bakın.
    Cevapla
  • SERDAR KARAMAN 15 yıl önce Şikayet Et
    ????*. İyilik yapmış adam nasıl kullanırsa kullansın bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
28 Şubat'ın 'kocayan' baş mimarı Çetin Doğan çıkar çıkmaz meydan okumaya kalktı!
Yeni rapor yayımlandı! Türkiye'de ortadan kaldırıldı! DEAŞ o bölgede yapılanmaya başladı!