Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda görüştü.

GİRİŞ 06.03.2018 23:26 GÜNCELLEME 07.03.2018 08:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu akşam gerçekleşen görüşmede, başta Doğu Guta’da yaşanan insanlık trajedisi olmak üzere Suriye’deki son gelişmeler ele alındı.

İki lider BM Güvenlik Konseyi’nin 2401 sayılı kararı doğrultusunda Doğu Guta’da ateşkesin tam olarak hayata geçirilmesi için özellikle Türkiye, Rusya ve İran’ın ortak çaba harcamasının büyük önem taşıdığını vurguladılar.

'BİR AN ÖNCE SON VERİLMELİ'

Görüşmede, Doğu Guta’daki halka insani yardımların ulaştırılarak, yaşanan felakete bir an önce son verilmesinin büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrin’de terör unsurlarına karşı Türkiye’nin yürüttüğü harekat hakkında bilgi paylaşımında bulunduğu görüşmede ikili ilişkilere de değinildi. İki liderin, Türkiye, Rusya ve İran’ın Nisan ayında liderler düzeyinde İstanbul’da gerçekleştirecekleri üçlü zirveye dair görüş teatisinde de bulundukları kaydedildi.

YORUMLAR 10
  • hı hı 6 yıl önce Şikayet Et
    6 yıldır görüşüyorsunuz sitem ediyorsunuz kınıyorsunuz ne değişti hiççç kafir laftan mı anlar reis.oluk oluk kan akmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Halid bin Velid 6 yıl önce Şikayet Et
    İran Suriye den Petrol istiyor Rusya ne yaptığını tam olarak bilmiyor Yeni Türkiye Barış ve Huzur istiyor Yeni Rusya İslamı tanıma anlama uygulama ve yaşama günleri Doğan Güneş ile Mümkündür.
    Cevapla
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen zalim putinle görüştüğün anlarda zalim esed ile birlikte çocukları bombalıyorardı kiminle neyi konuşacaksın iranın da buradaki rolü inkar edilemez oda onlar gibi zalim
    Cevapla
  • kemal amca 6 yıl önce Şikayet Et
    neden acaba
    Cevapla
  • Adem TURGUT cCc 6 yıl önce Şikayet Et
    umarım tüm muhafazakar kardeşlerimiz dünyada en büyük müslüman katillerinin gene müslüman olduğunu anlamışlardır.örneğin israil tarihi boyunca esad kadar müslüman sivil öldürmemiştir vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri