Numan Kurtulmuş'tan sert tepki: Takipçisi olacağız

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Elmalı Davası ile ilgili mahkemeden çıkan karara tepki göstererek bu konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Numan Kurtulmuş'tan sert tepki: Takipçisi olacağız
Numan Kurtulmuş'tan sert tepki: Takipçisi olacağız
GİRİŞ 29.06.2021 19:34 GÜNCELLEME 01.07.2021 00:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2019'da iki çocuğun cinsel istismara maruz kalmasına ilişkin Antalya'nın Elmalı ilçesinde görülen davada sanıkların tutuksuz yargılanıyor olmaları tepki çekti. Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sanıkların tutuklu yargılanmalarını talep edereken hükümet yetkilileri, "Sanıkların en ağır cezayı almasını" istedi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) hukuki süreçle ilgili inceleme başlattığını açıkladı. Olayla ilgili bir tepki de AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'tan geldi. 

Kurtulmuş, yayımladığı tweet'te "Elmalı Davası'yla ilgili toplumsal vicdanın sesi dinlenmelidir. Çocuk istismarı konusunda yargı makamları gerçeğin ortaya çıkması ve adaletin yerini bulmasındaki aciliyet konusunda en yüksek hassasiyeti ortaya koymalıdır. Sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız." dedi.

YORUMLAR 1
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    olay habre cikmasa idi konu kapanir gider idi bu karari verenlerin bu zaman kadar verdigi butun kararlari iyice incelemek gerek hakkini aramak isterse yeni sistem habere cik yoksa konu kapaniyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi