CHP'den Bolu Belediye Başkanı'nın açıklamasına tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP'den Bolu Belediye Başkanı'nın açıklamasına tepki
CHP'den Bolu Belediye Başkanı'nın açıklamasına tepki
GİRİŞ 27.07.2021 15:08 GÜNCELLEME 27.07.2021 15:10
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, yabancı uyrukluların faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağına yönelik görüşlerinin kendisini bağladığını belirterek, "Su gibi temel bir yaşam hakkının bırakınız engellenmesi, bu konunun tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımız ile taban tabana zıttır." ifadelerini kullandı.

Torun, Bolu'da yabancı uyrukluların faydalandığı bazı belediye hizmetlerine zam yapılacağına yönelik tartışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan'ın yabancılar ile ilgili görüşleri kendisini bağlamaktadır." vurgusu yapan Torun, şunları kaydetti:

"CHP'nin tutumu, Genel Merkezimiz ile temas kurduğunda kendisine iletilmiştir. Su gibi temel bir yaşam hakkının bırakınız engellenmesi, bu konunun tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımız ile taban tabana zıttır. Bolu Belediyesinin değerli Meclis Üyelerinin de aksi bir karar almayacağına inanıyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde iktidara geldiğimizde, ülkemizin gerçek beka sorunu olan sığınmacı sorununu, kimseyi mağdur etmeden çözecek, Suriyeli misafirlerimizi güven içinde ülkelerine uğurlayacağız. Ancak bu süre zarfında partimizin kırmızı çizgisi, hangi ırktan ve inançtan olursa olsun, hiçbir insanın ayrımcılığa maruz kalmaması, mağdur edilmemesidir."

Torun, CHP'nin tek bir insanın dahi temel yaşam hakkından mahrum bırakılmasını kabul edemeyeceğinin altını çizdi.

YORUMLAR 21
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    aga iyi diyor da cikip da chp de uye olan parti de gørev yapanlar oy verenler nerden geldi onu aciklama yapsin chp panik bunun icin yarisi ordan burdan gelen halk tepki olursa oy gelmez diye
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğiniz yetiyorsa partiden ihraç edin. Samimi olduğunuzu bilelim.
    Cevapla
  • samimi 2 yıl önce Şikayet Et
    Baktilarki tepki veren cok ,hemen dön .
    Cevapla
  • Yaman 2 yıl önce Şikayet Et
    chp Türkiye ye sığınan azerileride ruslara teslim etmişlerdi
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi kandırıyorsun seyit torun. Sizin parti politikanız Suriye ve Afgan düşmanlığı. Boşu boşuna günah çıkartmaya çalışma. Belediye başkanınız sizin ne olduğunuzu nasıl bir düşmanlığa sahip olduğunuzu açıkça ortaya koydu. Seçmeniniz de tıpkı başkanınız ve sizin gibi düşünüyor. Düşmanlığınız yabancı uyruklu olarak almana fransıza ingilize değil sadece Müslümana ve İslam'a düşmanlığınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak