Memleket Partisi'nden CHP'ye 'Hayır' tepkisi

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP'nin Irak ve Suriye tezkeresine "hayır" oyu vereceğini açıklamasına ilişkin açıklama yaptı.

Memleket Partisi'nden CHP'ye 'Hayır' tepkisi
Memleket Partisi'nden CHP'ye 'Hayır' tepkisi
GİRİŞ 26.10.2021 19:11 GÜNCELLEME 26.10.2021 19:11
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP'nin Irak ve Suriye tezkeresine "hayır" oyu vereceğini açıklamasına ilişkin, "CHP'nin 'hayır' oyu vermesi, bizim partiden istifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor." dedi.

Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çelebi, ABD'nin Girit'te, Dedeağaç'ta ve güneyde bir kuşatma halinde olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti'ni zorladığını söyledi.

Büyükelçi olayında da bunun görüldüğünü vurgulayan Çelebi, "Emperyalizmin derdi adalet değildir zaten." ifadesini kullandı.

CHP'nin tezkereye "hayır" oyu verecek olmasına tepki gösteren Çelebi, "CHP'nin 'hayır' oyu vermesi, bizim partiden istifa gerekçelerimizi netleştirmiş oluyor... Çünkü 2019'da 'evet' verilmişti. Değişen hiçbir şey yok, sadece 2 yıl faktörü var, iki yıla biz de şerh koyduk. Bir yıl olması daha uygun olurdu ama komple bunun tezkerenin sakatlanması anlamına gelmez. Buna 'evet' verirsiniz şerhinizi koyarsınız." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 31
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Topunuz Chp de toplanırsınız yine. 2023 te sizin de esameniz kalmaz.Seçmen profiliniz aynı.Ne dinle,ne devletle hiçbir şekilde aidiyet kurma niyeti kalmamış adamların.Bir kısmı ise zaten Türklük ile resmen kavgalı kriptolardan oluşuyor.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    chp=hdp=pkk = vatan hainleri ne bekliyorunuz adamlar işlerini yapıyor ama biz bunlara karşı görevimizi yapamiyoruz
    Cevapla
  • KaleliER 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidiş ile 6 ok ve tabela fanatikleri bile bu gemide durmaz aşağı atlarlar benden söylemesi ..
    Cevapla
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP nın kötü niyetini sergiledi. Bir kez olsun iyi niyetli olamadı. Allah islah etsin
    Cevapla
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP artık, Cehalet ve Hıyanet Partisi olmuştur. Bu görüşü çok mantıklı geldi bana. Atatürk'ün kurduğu partinin haline acıyorum. Türkiye yi bölüp parçalamak isteyenler birlikte hareket etmesi bugünkü CHP ye yakışır. Ancak Atatürk'ün kurduğu CHP ye yakışmıyor. Atatürk'ün düşmanlığı yapmış olmazlar mı? Allah şaşırtmasın inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak