Kabine Toplantısı yarın! Masada asgari ücret var

Kabine, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının gündeminde koronavirüs vaka durumları, 3. doz aşılama, fahiş fiyatlar, asgari ücret ve EYT, 3600 ek göstergedeki son durum var.

Kabine Toplantısı yarın! Masada asgari ücret var
Kabine Toplantısı yarın! Masada asgari ücret var
GİRİŞ 07.11.2021 14:34 GÜNCELLEME 07.11.2021 14:34
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Kasım Pazartesi günü (yarın) Kabine toplantısına liderlik edecek. Kabine, iki haftalık aranın ardından terörle mücadele, ekonomideki gelişmeler, ve koronavirüs tedbirleri gibi önemli gündem başlıklarıyla toplanacak.

F-35 GÖRÜŞMELERİ ELE ALINACAK

Toplantıda, son dönemde güvenlik güçleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar, sahadaki son durum ve gelen istihbarat raporları masada olacak. Son olarak Roma'da ABD Başkanı Joe Biden ile özel bir görüşme gerçekleştiren Erdoğan'ın, Kabineyi bu görüşme hakkında da bilgilendirmesi bekleniyor.

F-35 programından çıkarılan Türkiye'nin yeni dönemde atacağı adımlar başta olmak üzere olası bir Suriye harekatı da Kabinenin gündeminde yer alacak.

BAKAN KOCA SUNUM YAPACAK

Son dakikada Glasgow'da düzenlenen İklim Zirvesine katılmaktan vazgeçen Erdoğan'a ise ilgili bakanlar zirvenin sonuçlarını bildirecek. Tüm bunların yanı sıra koronavirüs ile mücadele de konuşulacak konular arasında.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabineye yerli aşı çalışmaları ve vakalardaki son duruma ilişkin bilgi verecek.

 

YORUMLAR 40
  • Eyt li 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir eyt magduruyum ancak 50 yaş dolmadan eyt bende karşıyım 50 yaş en alt sınır getirilsin sonra sigorta süresi hizmet süresi gibi kıstaslar getirilsin
    Cevapla
  • Kanka44 2 yıl önce Şikayet Et
    2 yıllık yüksekokul mezunu öğretmenler, hemşireler ve imamalar var 3600 ek gösterge bizlere yoksa ne ifade eder bu 3600 nasıl olacak bu sorun allah kolaylık versin bu işe el atana
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    2021 yılı bitmeden EYT çıkmalıdır. Bu iş çözülmelidir.
    Cevapla
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarını iple çekiyorum İnşallah eyt liler içi hayurlı bir haber çıkar.
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün. dünyaya bakın 60. Yaş altında emeklilik yok
    Cevapla
  • İşcı 2 yıl önce Şikayet Et
    O dediğin yerlerde 20 ila 35 yaş arası işçi alımı yapılmıyor. 60 yaşındaki ni de çalıştırıyorlar .ayrıca hiç bir devlette kanun geriye doğru işlemez eğer işler dersen o zaman önceki emekliler aldıkları maaş ları geri vermesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır