Kılıçdaroğlu'ndan TÜSİAD'a gözdağı! Erken seçim...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim yapılması için TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) Başkanı Simone Kaslowski'ye gözdağı verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan TÜSİAD'a gözdağı! Erken seçim...
Kılıçdaroğlu'ndan TÜSİAD'a gözdağı! Erken seçim...
GİRİŞ 17.12.2021 23:00 GÜNCELLEME 17.12.2021 23:01
Bu Habere 199 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim yapılması için TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) Başkanı Simone Kaslowski ile görüştüğünü açıkladı.

Artık herkesin konuşması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Şu an seçim ilan etsinler yarın ülke toparlanır." diye konuştu.

"KANGRENLİ BACAĞI SEÇİMLE KESMELİYİZ"

Hükümetin çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Kangrenli bacak hükümeti seçimle kesmeliyiz. Susma zamanı değil herkes konuşmalı. Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Seçim sandığı önümüze konulana kadar asla susmayacağız. Hep birlikte bütün vatandaşlar, çağrı yapmalıyız" dedi.

YORUMLAR 199
  • Özgür 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi bölmek için iş birliği teklif ediyor hainler
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar seçim olsa sanki kazanacaklarını mı zannediyorlar aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Siz gidin hdp ile iş birliği yapın ondan sonra ülkenin başına geçme hayali kurun daha belediyelerinizi bile yönetemiyorsunuz ülkeyi mi yöneteceksiniz okula sınıf başkanı seçmiyoruz ülkemize başkan sececeğiz oda 20 yıldır kim yönetiyordu gene o yönetecek ALLAH'IN izini ile sizden anca muhalefet olur. Milletvekilimiz bile ne diyor Tayyip Erdoğan bu ülke için dünyanın en iyi şeyinide yapsa biz onu eleştiririz diyo burdan ne çıkarırsın demekki bunların derdi ülke menfaati değil koltuk sevdası
    Cevapla
  • Uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    Ordudan isterlerdi eskiden böyle müdehaleleri. Tabi askeriye düzelince umudu TÜSİAD a bağlamış zavallılar!!!
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk sanayicileri ve işadamları derneği mı? Başkanı Simone Kaslowski mı? Daha söylenecek birşey yok...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi de Cumhurbaşkanı sen olmayacaksan bu nasıl olacak. Velev ki zillet kazandı Cumhurbaşkanı talimatla mı yönetecek ülkeyi iradesi nere de kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...