Soyer'den skandal paylaşım! AK Parti yıllar önce yapmıştı 'Türkiye'de ilk' deyip duyurdu..

AK Parti'nin yıllar önce hayata geçirdiği uygulamayı, CHP'li Tunç Soyer, "Türkiye'de ilk kez Visa işbirliğiyle ulaşımda kredi, banka ve ön ödemeli kart ile ödeme dönemini başlatıyoruz" deyip duyurdu.

Soyer'den skandal paylaşım! AK Parti yıllar önce yapmıştı 'Türkiye'de ilk' deyip duyurdu..
Soyer'den skandal paylaşım! AK Parti yıllar önce yapmıştı 'Türkiye'de ilk' deyip duyurdu..
GİRİŞ 18.01.2022 17:14 GÜNCELLEME 18.01.2022 17:14
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal medya hesabından, "Türkiye'de ilk kez Visa işbirliğiyle ulaşımda kredi, banka ve ön ödemeli kart ile ödeme dönemini başlatıyoruz. Uygulamamız havalimanı otobüslerinde başladı. Yaz aylarına kadar tüm toplu ulaşım ağımıza yayacağız."  paylaşımına, AK Parti İzmir’den cevap geldi.

"SOYER, DÜNYADAN Bİ HABER!"

AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Başkan Soyer'e, "CHP'li Soyer, dünyadan bi haber! Ulaşımda, banka kartlarıyla ödeme sistemini ‘Türkiye’de ilk’ olarak duyuracak kadar uzak memlekete! Sistem; 2013’de AK Partili Konya ve 2017’de Kocaeli Belediyelerince çoktan uygulanmaya başlandı oysa! Neyse ki tarih ve icraat belgeyle konuşuyor!" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Sefa Şahin ise, "Daha önce sosyal medya hesabından kendi kendini öven Tunç Soyer, şimdi de Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 2013'te hayata geçirdiği projeye, Türkiye'de ilk diye, tanıtım yapıyor. AK belediyeleri her zaman arkadan takip eden CHP'li belediyeler içinde ilk olabilirsiniz, itirazımız yok" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 57
  • SANA NE 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı, akıl hocası Yılmaz Büyükerşene sorsa idi Eskişehir de yıllardır kullanıldığını söylerdi. Kendi içlerinde birbirlerinden haberleri yok.
    Cevapla
  • sdf 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni ayıkmştır. 2013 den buyana.
    Cevapla
  • Muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Tunç efendi akşam yemekte ne vardı. Eğer bu sorumu bilirse dediğini kendilerinin yaptığını kabul edeceğim.Adam muhtemelen bunamıştır.
    Cevapla
  • Zihni Sinir 2 yıl önce Şikayet Et
    Peşamel sosuna yatırılmış pekin ördeği ve musakka ..Musakka önerisi Eko'dan :))
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Afrika da Masai kabilesine yutturursun zokayı burasıTürkiye
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalanda üstlerine yok iftiraların zulmün hep ilkini yaşatırlar doğrudur yalan ve hırsızlık yapacağına gitsin izmir otogarının pislijten içle acısı durumunu görsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar