İYİ Partililer sosyal medyada alay konusu oldu

İBB İYİ Parti Grup Sözcüsü Suat Sarı ve İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla alay konusu oldu.

İYİ Partililer sosyal medyada alay konusu oldu
İYİ Partililer sosyal medyada alay konusu oldu
GİRİŞ 18.07.2022 21:28 GÜNCELLEME 18.07.2022 21:48
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Yozgat Çekerek Millet Bahçesi'nde kuruyan çimlerin yeşile boyandığı iddiasıyla sosyal medyadan görüntüler paylaşıldı.

Bazı internet siteleri ve sosyal medyada yer alan haberlerde, Millet Bahçesi'ndeki kuruyan çimlerin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımı nedeniyle yeşile boyandığı şeklinde servis edildi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde, yüksek kaliteli çim ve çayır alanlar oluşturmak amacı ile geliştirilmiş bir çim ekim yöntemi olan Hydroseeding uygulamasının yapıldığı ortaya çıktı.

Hydroseeding yöntemi

İYİ PARTİLİLER ALAY KONUSU OLDU

Hydroseeding uygulamasını bilmeyen İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili Endüstri Mühendisi İbrahim Özkan, İBB İYİ Parti Grup Sözcüsü Suat Sarı'nın paylaşımını alıntılayarak yapılan uygulamayı sahtekarlık olarak nitelendirdi.

Özkan ve Sarı'nın  paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Serdarrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar millet vekili ya, bende daha başka bir şey demiyorum!! Ülke bunların eline kaldiysa vah başımıza gelenler. Bunları vekil yapanlara yazıklar olsun. Adamın dünyadan haberi yok.
    Cevapla
  • HARPUTLU 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte projeleride boyamadan ibaret. Gerçeği bulutlar gelince ortaya çıkarır. Ülkeyi şöyle iyi böyle güzel yonetecez diyenler ülke 25 federal bölgeye bölündüğünde kimse önünü alamaz artık
    Cevapla
  • YALNİZ KURT 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen boya yapıyorlar sizde yiyorsunuz boyanın adı değişmiş sadece bide akıllı gecinirsiniz
    Cevapla
  • Serdarrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet evet boya bu boya!!!!!
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü partinin kalitesini ispat etneye gerek yok zaten herkes biliyor. Fetöculer, pkk yandaşları, şehit yakınına küfür edenler, fırıldak çevirenler hepsi var.
    Cevapla
  • Ayyıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Vaktiyle bir ağanın oğlu okumuş ziraat mühendisi olmuş. Burnu havalarda gelmiş babasının çiftliğini geziyor bir yandan da babasına 'yenilikler yapacağım, eski kafayı değiştireceğim' gibi palavralar sallıyormuş. Derken bir ağacın yanına gelmişler ve bizim acar 'MEENDİS'' -bak baba eski kafayla devam edersek 50 senede geçse bu ağaçtan bir kilo fazla 'elma' alamayız , demiş. Bunun üzerine onları bir adım geriden takip eden yaşlı kâhya okkalı cevabı yapıştırmış- küçük bey sizin yeni kafayla 50 değil yüz yıl geçse değil bir kilo fazla elma biz o ağaçtan hiiiç elma alamayız. ÇÜNKÜ O ELMA DEĞİL '''ARMUT''' AĞACIDIR, deyivermiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı