TBMM Başkanı Şentop'tan Kılıçdaroğlu'nun "referandum" iddiasına yanıt: Külliyen yalan

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Anayasa değişikliğinin TBMM'de onaylansa bile "referanduma" götürüleceği iddialarını yalanladı.

TBMM Başkanı Şentop'tan Kılıçdaroğlu'nun "referandum" iddiasına yanıt: Külliyen yalan
TBMM Başkanı Şentop'tan Kılıçdaroğlu'nun "referandum" iddiasına yanıt: Külliyen yalan
GİRİŞ 14.12.2022 11:46 GÜNCELLEME 14.12.2022 11:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Meclis Başkanı Şentop, AA muhabirinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "referanduma" yönelik iddiasına ilişkin sorusuna, "Külliyen yalan." yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir araya geldiği bir grup gazeteciye "Anayasa değişikliği teklifi referandum aralığının üstünde çıksa da referanduma götürülecek. Meclis Başkanı söylüyor." iddiasında bulunmuştu.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabah akşam yalan.İster inan istersen inanma.Adam söylüyor yersen diyor.Yiyende vardır
    Cevapla
  • Gonyalı Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman hayır verin de oylayalım sn. Kılıçdaroğlu. Siz de kurtulun millet de kurtulsun. Bu kadar ince düşünüp kendinizi zorlamayınız lütfen.
    Cevapla
  • mustafa çevik 1 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste çoğunluk sağlanmassa o zaman milletin karşısına nasıl çıkacaklar onun derdinde kanun yeterli çoğunluğu alırsa referanduma ne gerek var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi