TDP Genel Başkanı Sarıgül'den yerli İHA ve SİHA hazımsızlarına tepki: Rubinler korksun

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Amerikalı Rubin demek ki Türkiye'den korkuyor, Türk savunma sanayisinden korkuyor. Rubinler korksun, Türk savunma sanayisi daha da güçlensin" dedi.

GİRİŞ 16.01.2023 13:52 GÜNCELLEME 16.01.2023 15:33
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TDP Genel Başkanı Sarıgül, partisinin genel merkez binasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarıgül, Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin'in 'Türkiye savunma sanayisini yaptırıma uğratmanın vakti geldi' cümlelerini değerlendirerek, "Amerikalı Rubin demek ki Türkiye'den korkuyor, Türk savunma sanayisinden korkuyor. Rubinler korksun, Türk savunma sanayisi daha da güçlensin" diye konuştu.

"AMERİKALI RUBIN'İN RAHATSIZ OLDUĞUNU GÖRMEK, BENİ OLAĞANÜSTÜ GURURLANDIRDI"

Türk savunma sanayisinde yapılan çalışmalardan gurur duyduğunu kaydeden Sarıgül, "Türk düşmanı Rubin, 'Türk savunma sanayi Amerika Birleşik Devletleri için tehdittir, önlem alınması lazım' dedi. Türk savunma sanayiinin güçlendiğinden Amerikalı Rubin'in rahatsız olduğunu görmek, beni olağanüstü gururlandırdı. Demek ki doğru yoldayız. Türk savunma sisteminde yapılan çalışmaların artarak devam etmesi, Türkiye için onur ve gururdur. Bir ülke, kendi savunma sanayisini özgür, mutlu bir şekilde yapabiliyorsa bu, Türk vatandaşı olarak bizim güvende olmamızın önemli bir göstergesidir. Türk düşmanı Rubin 'özellikle Türk savunma sanayi Amerika Birleşik Devletleri için tehdittir' demesi bizim için onur ve gururdur. Amerikalı Rubin demek ki Türkiye'den korkuyor, Türk savunma sanayisinden korkuyor. Rubinler korksun, Türk savunma sanayisi daha da güçlensin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sarıgül sana rubilerede lânet olsun
    Cevapla
  • Ankara Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldanmamak lazım, milli oyları bölmek için bir oyun bence.
    Cevapla
  • AHMET ATEŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül ve bunun gibiler Reisten oy çalmak için kurulmuş partilerdir . Bunlar proje partilerdir.Bu ve benzeri partilere itibar etmeyelim. İNŞAALLAH REİS kazanacak bunların hepsi siyaset mezarlığına gömülecek.
    Cevapla
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli ve Milli olmayanlar artık kendilerine ifşa etmeye başladı herkes dostunu düşmanını bilmeli
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Rubinin Türkiyedeki sesi Babacan. Babacan = Rubin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit