Ünlü şarkıcıdan Mevlana Türbesi'ne ziyaret!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı için Konya’ya gelen ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Mevlana Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.

Ünlü şarkıcıdan Mevlana Türbesi'ne ziyaret!
Ünlü şarkıcıdan Mevlana Türbesi'ne ziyaret!
GİRİŞ 20.04.2016 21:46 GÜNCELLEME 20.04.2016 21:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Konyaspor taraftarının ’Selvi boylum geliyor’ şarkısından esinlenerek, ‘Konyaspor geliyor bak’ tezahüratını seslendiren ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçı için Konya’ya geldi. Maç öncesinde Mevlana Türbesi’ne gelen Burcu Güneş burada yetkililerden bilgiler aldı. Ziyareti sırasında bir hayli duygulandığı gözlenen Güneş, Mevlana Hazretleri’nin sandukası başında yaklaşık 10 dakika boyunca dua etti. Türbe ziyaretini sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Burcu Güneş, “Ülkemizin en önemli yeri benim için Mevlana Türbesi’dir. Kalbimizden selamı verdik, Aşk’la, huzurlu dualarla ayrıldık” dedi.

Burcu Güneş, bu akşam 21.15’te Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak kupa maçında Büyükşehir Belediye Arena Stadyumu’nda yeşil-beyazlı taraftarlara “Konyaspor Geliyor Bak” şarkısını seslendirecek.

YORUMLAR 9
  • Ebu Dücane 8 yıl önce Şikayet Et
    Ebu’l-Heyyac el-Esedi (Rahmetullahi Aleyh) şöyle dedi: “Ali bin Ebi Talib (Radiyallahu Anh) bana dedi ki: –Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in beni gönderdiği işe seni göndereyim mi? Nerde bir heykel, suret görürsen mutlaka onu dümdüz edeceksin ve ne kadar yerden yüksek bir kabir görürsen, mutlaka onu da dümdüz edeceksin.” Müslim, Ebu Davud, Nesei, Tirmizi, Hâkim, Beyhaki, Tayalisi, Ahmed Hürkan helal olsun Hz.Aliyede Vahabilerede o zaman :)
    Cevapla
  • HürKan 8 yıl önce Şikayet Et
    ''Helal olsun Hz. Aliyede''bu tarz cüretkarlıklar, vehhabilik kurandaki din sadece kuran gibi akımların yaptığı tahribatı göstermesi açısından manidar.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    "Size kabir ziyaretini yasaklamıştım. Artık kabirleri ziyaret edebilirsiniz." (Müslim, Cenâiz, - 106, Edâhi, 37; Ebû Dâvud, Cenâiz 77, Eşribe, 7; Tirmizi, Cenâiz, 7; Nesaî, Cenâiz, 100; İbn Mâce, Cenâiz, 47; Ahmed b. Hanbel, I, 147, 452, III, 38, 63, 237, 250, V, 35, 355, 357).
    Cevapla
  • Derda 8 yıl önce Şikayet Et
    Aişe (Radiyallahu Anha) şöyle dedi: “Ümmü Habibe ile Ümmü Seleme, Habeşistan’da gördükleri içinde resimler bulunan bir kiliseden bahsettiler. Bu kiliseyi Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’e de anlattılar. Bunun üzerine Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem): −‘Onlar içlerindeki salih bir kimsenin vefat ettiğinde, kabri üzerine bir (türbe dikip) mescid yaparlar. İçine de o şekilleri resmederler. İşte onlar, kıyamet gününde Allah katında halkın en şerlileridirler’ buyurdu.” Buhari 527
    Cevapla
  • HürKan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Ali (r.a) hayberin kalesini yıkmıştır. Vehhabiler gibi türbeleri değil.
    Cevapla
  • bAKİY 8 yıl önce Şikayet Et
    Konya'da en yaygın din mevlananın dini zaten,müslüman çok az!
    Cevapla
  • Derda 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHın Rasulü; Hz. ALIYE Türbeleri yıkmasını emrediyor,Türkiyede adım bası türbe :)
    Cevapla
  • HürKan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Ali (r.a) hayberin kalesini yıkmıştır. Vehhabiler gibi türbeleri değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...