Rüyada Ayçekirdeği görmenin anlamı nedir? Nasıl yorumlanır?

Rüya tabirleri, rüyanın görülme şekline göre farklı şekillerde yorumlanır. Rüya bazen bir mesaj, bazen de bilinç altının bizlere sunduğu bir oyun olabilir. Rüyada ay çekirdeği görmek hayırsız birisi olacağına ya da hayrı dokunmayacak insanlar ile arkadaşlıklar kurarak beyhude zaman geçirileceği şeklinde yorumlanır. Rüyada ayçekirdeği görmek ne anlama gelir?

Rüyada Ayçekirdeği görmenin anlamı nedir? Nasıl yorumlanır?
Rüyada Ayçekirdeği görmenin anlamı nedir? Nasıl yorumlanır?
GİRİŞ 02.04.2018 15:41 GÜNCELLEME 02.04.2018 15:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rüyada ayçekirdeği görmek, rüyayı gören kişinin kendisine hiç hayrı dokunamayacak işlere ya da böyle kişilere inanması nedeni ile hayal kırıklığı yaşamakla kalmayacağına aynı zamanda beyhude yere zaman, nefes ve para harcamış olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin günlerini menfaat getiremeyecek, ancak emeğine ve uğraşına yazık edecek bazı durumların üzerine giderek geçireceğine fakat sonunda zarar edeceğine işaret eder.

ayçekirdeği

RÜYADA AYÇEKİRDEĞİ YEMEK

Rüyayı gören kişinin kendisi ve geleceği adına daha faydalı işler yapması eline geçen fırsatları daha iyi değerlendirmesi ve kıymetini daha iyi bilmesi gerektiğine rivayet edilir. Rüya sahibinin kendine zevk vermeyen, hiçbir amacı olmayan, bütün gün evde oturan kişilerden kendisine hayır gelmeyeceği anlamına gelir.

RÜYADA OTURARAK AYÇEKİRDEĞİ YEMEK

Rüyada oturarak ayçekirdeği yemek, kendine önem veren bir kişinin göreceği rüyadır. Rüyayı gören kişinin gelecek planları olacağına ya da olduğuna, geleceğine önem vererek kendisine yatırım yapacağına, yatırımı zekâ ve kültürel olarak yaparak karşılığında maddi gelişim sağlayacağına, fayda sağlayacak işler için aktif olacağınız bir döneme yaklaştığınıza delalettir.

RÜYADA AYAKTA AYÇEKİRDEĞİ YEMEK

Rüyada ayakta ayçekirdeği yemek, hayat içerisinde fırsat dolu zaman geçireceğinize karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz gerektiği şeklinde yorumlanmakladır. Karşınıza çıkacak olan şans yakın çevrenizden geleceğine, şansı değerlendirerek statü atlayacağınıza, herkes ile aranızın iyi olması yaşam düzeniniz içerisinde olmazsa olmazınız şeklinde rivayet edilmektedir.

ayçekirdeği

RÜYADA KAVRULMUŞ AY ÇEKİRDEĞİ YEMEK

Rüyada kavrulmuş ayçekirdeği yemek,  zaman içerisinde yaptığınız işlerden karşılık alamayacağınıza maddi veya manevi olarak yapılan yatırımların geri dönüşü olmayarak  hayat içerisinde bir duruş sergileyeceğinize deyim olarak “ attığınız taş ileriye gitmeyeceğine” delalettir. Beyhude geçen zaman anlamında olan bir rüyadır.

RÜYADA AYÇEKİRDEĞİ SATIN ALMAK

Rüyasında ayçekirdeği satın aldığını gören kişinin kar getirmeyecek işlere heveslenerek, o işlere sermaye gömeceğine ve bu durumda da maddi güç kaybedeceğine işaret eder. Bu rüya, yakın zamanda yatırımda bulunmak ya da yeni iş girişimleri yapmak isteyen rüya sahiplerine uyarı niteliği taşımaktadır da denebilir.

RÜYADA TARLADAN AYÇEKİRDEĞİ ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyasında tarladan ayçekirdeği alan kişi,  kafasında bir iş modeli olduğuna ya da yapacağı bir gezi sırasında yeni bir iş kolu görerek yeni projeler içerisine gireceğine, yeni iş kuracağına ya da yatırım yaparak var olan işkolu üzerinde söz sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

ayçekirdeği

RÜYADA AYÇEKİRDEĞİ TARLASI GÖRMEK

Bu rüya hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin işlerinde verimin artacağı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin az bir sermaye ile gireceği işten kar elde ederek, işlerini genişleteceğine ve karlı ticaret yapmış olacağına işaret eder.

RÜYADA AYÇEKİRDEĞİ İÇİ GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin kolay yoldan ve helal şekilde ekmek kazanacağı ve hayatını çok rahat şekilde idame ettireceği şeklinde yorumlanır. Kolay ve konfor içinde yaşanacak bir hayata kavuşmaya delalet eder.

RÜYADA AYÇEKİRDEĞİ KABUĞU GÖRMEK

Rüya sahibinin hedeflerine ve hayallerine ancak çalışarak, didinerek ve mücadele vererek ulaşabileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet eder. Mutluluk getirmeyecek düşlere kapılmak demektir.

YORUMLAR 2
  • Yurdagül 11 ay önce Şikayet Et
    Rüyamda unutulmuş bir kolinin içinde ayçekirdeği paketi açılmamış fıstık içi paketi açılmamış ama son kullanma tarihleri geçmiş atacakmışım hayırlara gelsin böyle gördüm yorumlarsanız sevinirim
    Cevapla
  • Esma 5 yıl önce Şikayet Et
    ben rüyamda hem ay çekirdeği hemde kabak çekirdeği gördüm ama en çok kabak çekirdeği vardı. yedimmi hatırlamıyorum ama umarım hayra alamettir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz