Latife Hanım'ın yeğeni defnedildi

Son Uşakizadelerden olarak bilinen Latife Hanım’ın kız kardeşi Vecihe İlmen’in kızı Ayşe Gülümser Öke sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından defnedildi.

Latife Hanım'ın yeğeni defnedildi
Latife Hanım'ın yeğeni defnedildi
GİRİŞ 28.04.2009 15:11 GÜNCELLEME 28.04.2009 15:11
Öke ailesinin en büyük ferdi olan Ayşe Gülümser Öke’nin cenaze namazı Teşvikiye camiinde öğle namazının ardından kılındı. Öke, Bebe, Erboy aileleri, yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenazede “Latife Hanım’ın Kağıtları” kitabının yazarı olan Haber7 ailesinden Fatih Bayhan da hazır bulundu.
 
Oldukça üzgün görülen oğlu Mehmet Sadık Öke, dostlarının taziye dileklerini aile adına kabul etti.
 
Cenaze namazından sonra aile hocaları olarak bilinen eski İmam Efendi tarafından duaları yapıldı.
 
Dini konularda çok hassas olduğunu beliren Aile hocaları, “en küçük tereddütte ararlardı mutlaka danışırlardı. Tereddütle asla iş yapmazdı” dedi. 30 yıldır aileyi yakından tanıdığını belirten Hocaefendi, “bizler şahidiz ki onların rabbi Allah, dinleri İslam, peygamberleri Hazreti Muhammed Mustafa’dır” dedi.
 
Duanın ardından Edirne kapı şehitliğindeki aile mezarlığına götürülen Öke, okunan Yasin suresi ve dualar okunarak toprağa verildi.
(Haber 7)
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BM'den son dakika Gazze açıklaması: Son can damarları kesilmek üzere
RTÜK, Sözcü TV ve TELE1'e idari para cezası verdi