17 yaşındaki 'milyoner' dünyayı kandırdı

Teneffüslerde hisse senedi alım satımı yaparak milyoner olduğunu söyleyen Mohammed Islam'ın herkesi yanılttığı ortaya çıktı.

17 yaşındaki 'milyoner' dünyayı kandırdı
17 yaşındaki 'milyoner' dünyayı kandırdı
GİRİŞ 17.12.2014 09:22 GÜNCELLEME 17.12.2014 09:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

New YorK Magazine dergisine konuşarak, teneffüslerde Wall Street borsasında hisse senedi alım satımı yaptığını ve bu sayede 72 milyon dolar kazandığını söyleyen Mohammed Islam'ın yalan söylediği ve dergiyi yanılttığı ortaya çıktı.

Dergide haberin yayımlanmasından sonra servet sahibi olmadığı itirafında bulunan gencin, dergiye sahte banka belgeleri gösterdiği belirtildi. New York Magazine, salı günü yaptığı açıklamada okuyucularından özür diledi.

Stuyvesant Lisesi'nde okurken boş zamanlarında ve teneffüslerde borsada hisse senedi alım satımı yapan 17 yaşındaki genç dolar milyoneri olduğunu öne sürmüş, kazandığı parayla kendisine lüks bir BMW aldığını ancak ehliyeti olmadığını, Manhattan'da bir apartman dairesi kiraladığını, ailesinin burada yaşamasına izin vermediğini söylemişti.

YORUMLAR 1
  • emir yenilmez 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir önceki haberde "Mohammed" ve "islam" ifadeleri para hırsı, kısadan köşe dönme ile ilişkilendirilmişti, şimdi üzerine yalancılık ta eklendi. Belki de hiç gerçekleşmeyen bir olayla böyle bir algı oluşturulmak isteniyorsa bilinsin ki: Mümin için "Dünya ahiretin tarlasıdır. Bu imtihan tarlasını salih amel tohumları ile ekmeyip zayi eden akılsız gafillere yazıklar olsun." ve "Mümin, her hataya düşebilir, ama hainlik yapamaz ve yalan söyleyemez."
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!