Bulgaristan'da Türklere 'eşek'li hakaret

Bulgaristan'da haddini bilmez çirkin eylem! Türklere eşekle hakaret ettiler...

Bulgaristan'da Türklere 'eşek'li hakaret
Bulgaristan'da Türklere 'eşek'li hakaret
GİRİŞ 14.10.2014 07:20 GÜNCELLEME 14.10.2014 07:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bulgaristan’da yapılan erken seçimlerde aldığı yüzde 14.84’lük oyla kurulacak azınlık hükümetinde yer almasına kesin gözüyle bakılan, üyelerinin çoğunluğunu Türk ve Romanların oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) çirkin protestolara maruz kaldı.

Çeşitli kentlerde HÖH’ün kazandığı milletvekili sayısı ve Bulgaristan’daki seçim barajı aleyhine sloganlar içeren dövizler taşıyan protestocular yanlarında getirdikleri bir eşeği Türk asıllı milletvekili gibi göstererek ağır ithamlarda bulundu.

Köstendil’deki eylemde, “Türkler vekil olabiliyorsa eşekler de parlamentoya girebilir” yazan pankart taşıyan eylemciler Türkiye’de kullanılan oyların Bulgaristan’daki bölgesel dağılımı etkilediğini ve bunun kabul edilemez olduğunu savundu. 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 3
  • Aykut ARDIÇ 9 yıl önce Şikayet Et
    Yakın zamanda Avrupa. Bu kıştan itibaren Avrupada ekonomik buhran, dogalgaz ve ihracat sorunu beraberinde işsizlik, isyan eden halk, iflas eden ülkeler haberlerini bol bol duyacağız. Onlar şimdi eşşek gezdirmeye alışsınlar yakında tezek yakacaklar.
    Cevapla
  • coolboy 9 yıl önce Şikayet Et
    hahahah cok dogru. ezik turklerrr :DD
    Cevapla
  • taner araplılı 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye ve türklere minnet borçlusunuz... Kendini bilmez Bulgar halkı. akla ve mantığa aykırı protesto yapıp bizleri kızdırıyor. daha düne kadar yaptığımız yardımlarla ayakta kalabilen bi ülke aman dikkat etsin. biz burada hapşırırsak o orada bronşit olur..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak