Ukrayna liderinden Davutoğlu açıklaması

Ukrayna lideri Poroşenko: "Başbakan Davutoğlu ile ikili görüşmenin yapılıp yapılmayacağı Davos'tan erken ayrılacağımız için netleşmedi"

Ukrayna liderinden Davutoğlu açıklaması
Ukrayna liderinden Davutoğlu açıklaması
GİRİŞ 21.01.2015 16:27 GÜNCELLEME 21.01.2015 16:27

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, ülkenin doğusundaki tansiyonun yükselmesi nedeniyle erken ayrılacağı Davos'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşüp görüşmeyeceğinin henüz netleşmediğini söyledi.

Dünya Ekonomik Forumu toplantıları için İsviçre'nin Davos kasabasında bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko ve basın sözcüsü Svyatoslav Tseholko, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Poroşenko, Davutoğlu ile bugün için planlanan ikili görüşmenin yapılıp yapılmayacağının Davos'tan erken ayrılacakları için henüz netleşmediğini belirtti.

Sözcü Tseholko da "Poroşenko, Davos'tan ayrılmadan önce 'Ukrayna'nın Geleceği' başlıklı oturuma katılacak. Bu oturuma katılmasıyla ilgili herhangi bir iptal söz konusu değil ve oturumda planlandığı şekilde konuşma yapacak" diye konuştu.

Tseholko, Poroşenko'nun, bu oturumdan sonra da Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde ile bir araya geleceğini, yerel saatle 18.00 gibi de Davos'tan ayrılarak Ukrayna'ya döneceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!