'Müslümanların yemeğine fare zehri katacağız'

Fransa'da bir aşçı restoranına gelen Müslüman kadını terörist olarak suçladı ve yemeğine fare zehri katmakla tehdit etti.

GİRİŞ 28.08.2016 17:32 GÜNCELLEME 21.09.2018 17:34
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Fransa, tarihinin en İslamofobik günlerini yaşıyor. Son haftalarda Müslüman kadınların muhafazakar mayoyla denize girmesini yasaklamasıyla gündeme gelen Fransa'da bir restoranda yine tepki çekecek bir olay yaşandı.

'Müslümanlar burada yemek yiyemez!'

Muhafazakar mayoyla giyen Müslüman bir kadın, gittiği restoranda 'terörist' olmakla suçlandı. Restoranın şefi tarafından tehdit edilerek kovuldu. Restoranın şefi, Müslüman kadını şu sözlerle tehdit etti;

"Restoranımda Müslümanlar yemek yiyemez, gelirseniz, sizin yemeklerinize fare zehri atacağım"

İslam düşmanı Fransız adamın bu sözleri, o an restoranda bulunan kişilerce kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki yağdı.

Fransa, son haftalarda 'muhafazakar mayo yasağı' ile konuşulur hale gelmişti. Ülkenin bazı bölgelerinde denize muhafazakar mayo ile girmeyi yasaklayan belediyelere, Fransa Danıştay'ından ret gelmesine rağmen, bazı belediyeler Danıştay'ın kararını görmezden gelmeye devam etti. Fransız polisinin sahilde dolaşıp, muhafazakar mayo ile denize giren kadınları denizden çıkarması, bir çok sivil toplum kuruluşunun tepkisini çekmişti.

YORUMLAR 55
  • islam 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada hiç bir dinin islamiyet kadar barışçıl dostça yaşamayı savunduğu kimse idda edemez islamiyet harika bir dindir bizlere düşünde islamiyete sahip çıkmak onu dünya medyasının insanlara aşıladığı gibi olmadığını dost anlatmak ve okumalarını sağlamak lazım ( geçen Sayın Cumhurbaşkanı ABD li kasteciye verdiği cevap gibi hiç bir islam devleti terörist olamaz ) YARADAN islamiyeti savunan herkesin yardımcısı olsun
    Cevapla
  • uzun dönem er 7 yıl önce Şikayet Et
    9/11 saldırılarından sonra müslümanlara bu tip saldırılar artmıştı. Sonra 9/11'in uydurma olduğu ortaya çıktı ve amerika'da kendiliğinden müslüman olanların sayısı patladı. İnşallah Fransa'da da aynı şey fazlasıyla olur.
    Cevapla
  • Göktürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok ta garip görmemek lazım. Yanlış evet ama garip değil. Beyinleri de vicdanları kadar küçük çünkü
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    demk ki neymiş?? laiklik müslümanlara baskı aracıymış :) ne tuhaf geneli müslüman bir ülkede laiklik müslümanlara baskı oalrak kullanılır... çoğunluğu müslüman olmayan bir ülkede ise yine laiklik müslümanlara baskı amacıyla kullanılır hemde laikliğin çktğı yerde yani batıda :)))
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupa değerleri diye sattıkları masallar fosss !!!!!çıktı tüm dünya gördü !!!!tek değerleri kibirr!!!benim üzüldüğüm hala bu ülkelere hayran kendini küçük gören cücük kafalılar var ülkemde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu