Muhafazakar mayo giyen kadınlara ağır hakaretler!

Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, muhafazakar mayo giyen kadınlar için ‘Arabistan’a gidin’ imasında bulundu.

GİRİŞ 16.10.2016 08:50 GÜNCELLEME 21.09.2018 17:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Genel başkanlığını yaptığı Cumhuriyetçi Parti’nin cumhurbaşkanları adaylarının katıldığı TF1’daki programda konuşan Nicolas Sarkozy, tesettür mayosu giyen kadınlara sert sözlerle yüklendi. Muhafazakar mayo konusunun konuşulandan çok daha ciddi olduğunu vurgulayan Sarkozy, muhafazakar mayo giyenleri de ortaçağda kalmakla suçladı.

Nicolas Sarkozy,muhafazakar mayo için, ''Kadın bedenini şeytani gören, ve erkeğin şehvet dolu bakışlarına indirgeyen orta çağ bakışı.”ifadelerini kullandı.

 

 

"Biz doktoru cinsiyetine göre seçmiyoruz"

Fransa devletinin kuralları olduğuna dikkat çeken eski Cumhurbaşkanı, Fransa’da kadın ve erkeğin eşit olduğunu hatırlattı. Ülke sınırları içinde kadın için ayrı erkek için ayrı havuz olamayacağını savunan Sarkozy, Fransızların doktoru cinsiyetine göre seçmediğini ve muhafazakar mayo giymediğini ifade etti.

"Kadınlara ehliyet verilmeyen ülkelere gitmek istiyorsanız buyurun"

Sözlerini giderek daha da sertleştiren Nicolas Sarkozy, muhafazakar mayo giymek isteyen kadınlara da Suudi Arabistan’a gidin imasında bulundu. Sarkozy, Eğer kadınların araba sürme hakkı olmadığı ülkelere gitmek istiyorsanız, o zaman buyurun! Burası Fransa.”diye kaydetti.

Arti33.com

YORUMLAR 16
  • Fatma 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin bu kadar korkmasinin nedeni islamın hızlı sekilde yayilmasidır yoksa bu kadar feryat etmezlerdi ne deseler bos
    Cevapla
  • Aylin 7 yıl önce Şikayet Et
    Laikligin baskentine bakin hele !
    Cevapla
  • burak can 7 yıl önce Şikayet Et
    medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar. boşuna dememiş rahmetli üstat. bunlar sıkıştığında müslümanlara atmaktan başka işleri olmaz. şunu aklından çıkarma domuz, ülkende islam çok hızlı yayılıyor ALLAH ın izniyle. yaşasın zalimler için cehennem.
    Cevapla
  • Kilic 7 yıl önce Şikayet Et
    Sende cehennemin dibine GIT
    Cevapla
  • Samii 7 yıl önce Şikayet Et
    Fransızlar geri kalmış ilk defa avrupanın önündeyiz. Bu chp zihniyeti 20 yıl önce diyordu irana gidin diye. Şimdi savaş çıksa irandan yana oluruz diyolar başka.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber