Putin'den talimat: Artırın!

Putin, Suriye'de elde edilen savaş deneyimi ile Arktik bölgesi ve batı sınırlarının güçlendirilmesi ihtiyacının, ordunun yeniden silahlandırılmasını gerektirdiğini söyledi.

Putin'den talimat: Artırın!
Putin'den talimat: Artırın!
GİRİŞ 16.05.2017 19:33 GÜNCELLEME 16.05.2017 19:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'de elde edilen savaş deneyimi ile Arktik bölgesi ve batı sınırlarının güçlendirilmesi ihtiyacının, ordunun yeniden silahlandırılmasını gerektirdiğini söyledi.

Putin, Rusya Savunma Bakanlığı ve askeri savunma sanayisi yetkilileriyle Soçi şehrinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Vladimir Putin, yaptığı konuşmada, Rus ordusuna geçen yıl 5 bin 600 yeni nesil silah ile 3 bin modernize edilmiş araç ve teçhizat teslim edildiğini belirtti.

Geçen yıl savunma sanayi alanındaki siparişlerin yüzde 97'sinin tamamlanarak, ordudaki modern silah ve teçhizat oranının yüzde 58 seviyesine yükseltildiğini kaydeden Putin, 2017'de bu rakamın yüzde 62'ye çıkartılması talimatını verdi.

Rusya'nın yeni silahlanma programı çalışmalarının başladığını vurgulayan Putin, "Suriye'de elde edilen savaş deneyimi, Arktik bölgesi ile batı ve güneybatı sınırlarının güçlendirilmesi ihtiyacı, ordunun yeniden silahlandırılması konusundaki tutumumuzu gözden geçirmemizi gerektirdi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye de öldürdüğünüz masum çocuklar size savaş deneyimi kazandırdı demek Allah sizi kahretsin
    Cevapla
  • tatbikat 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'deki savaş deneyimi mi? demek ki Suriye savaşı Rusya için tatbikat anlamı taşıyormuş, yoksa Rusya ordusunun eksiğini görmek için mi Suriye'de?
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    putin bir ara daha orduyu yenilensin savaşa hazır olsun demiştiki birsene geçmeden ukraynadan kırımı aldı, şimdi sıra birsene içinde kimde acaba...
    Cevapla
  • adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Atasözümüzü hatırlayalım Biri Yer Biri Bakar kiyamet ondan kopar şimdi hergün binlerce insan ölüyor açlıkla sefaletle hayatını devam ettiriyor Birileride zevkü sefadan ne yapacağını şaşırmış. bir hastayı iyileştirmek için milyonlar harcanıyor bunun tersi insanları yok etmek için milyarlar harcanıyor demek ki yakındır kim ne dese desin evet gerçek tende yakın olmaya mahkumdur
    Cevapla
  • adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    kim ne desin 3 dünya savaşı ve kiyamet yakındır
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan başkası gaybı bilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti