Suudi Arabistan hızını aldı! Bu Perşembe başlıyor

Suudi Arabistan'da sinema salonlarının açılmasına izin verilmesinin ardından Arap yapımı olan ilk film perşembe günü vizyona girecek.

Suudi Arabistan hızını aldı! Bu Perşembe başlıyor
Suudi Arabistan hızını aldı! Bu Perşembe başlıyor
GİRİŞ 17.09.2018 09:36 GÜNCELLEME 17.09.2018 09:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

"Bedle" (Üniforma) ismini taşıyan filmin başrol oyuncusu Mısırlı şarkıcı ve oyuncu Tamir Husni, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, filmin Suudi Arabistan'da 20 Eylül'den itibaren gösterime gireceğini belirtti.

Kurban Bayramı döneminde Mısır ve bazı Arap ülkelerinde gösterilen komedi türündeki film, Suudi Arabistan'da gösterilecek ilk Arap filmi olacak. Film, başkent Riyad'daki bir sinema salonunda gösterime girecek.

 

 

Suudi Arabistan Enformasyon ve Kültür Bakanlığından Aralık 2017'de yapılan açıklamada, sinema salonlarına lisans izni veren karar yayımlandığı, ilk sinema salonunun Mart 2018'de açılmasının beklendiği bildirilmişti. Sinema salonlarının açılmasının ardından gösterilen ilk film "Black Panther" olmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Şeriat 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlara da laiklik geliyor hadi bi halay çekin bunun üzerine. Allahın gazabı yakındır bu şerleşmiş insanlara.
    Cevapla
  • Pöh 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk filmi seyretmeye başladıklarında işlem tamamdır. Artık Suudi gavuristan diyebilirsiniz.
    Cevapla
  • Musafir Ahmad 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH AZZAVACALLA o sinemani onllara sevdirenj zelil eder in sa a ALLAH ALLAH AZZAVACALLA izin vermez kanun geldiyi kimide geder tezlikle in sa a ALLAH
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudi prenseslerinin ülke dışına çıktığında hemen açılıp saçılması aslında akıllarından geçenin göstergesi. Şimdi ülkelerinde de aynı şeyi yapmak için zemin hazırlıyorlar.
    Cevapla
  • Denge 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelecekte göreceksiniz şeriat hükümlerini kaldıracaklar, sonra hırsızlık adam öldürme gasp uyuşturucunun her türlüsü içki derken aynı bizim gibi yoldan çıkacaklar. Zaten çıkmışkar da aleni yapılacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı