Hindistan'dan Pakistan'a cevap!

Hindistan medyası, Hint ordusunun bir Pakistan savaş uçağını düşürdüğünü bildirdi.

GİRİŞ 27.02.2019 09:54 GÜNCELLEME 27.02.2019 10:21
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Hindistan basınında yer alan haberlere göre, Hindistan hava sahasını ihlal eden Pakistan Hava Kuvvetlerine ait F-16 savaş uçağı, Cammu Keşmir'in Novşera bölgesinde, Hindistan'ın açtığı misilleme ateşinde düşürüldü.

Pakistan Hava Kuvvetlerine ait üç savaş uçağının, sabah saatlerinde Keşmir Sınır Kontrol Hattı'nı geçerek Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesine girdiği ve Hint uçakları önleme yaptı.

HİNDİSTAN BASINI: F-16 3 UÇAK TESPİT EDİLDİ

Hindistan basınında yer alan haberlere göre, Pakistan Hava Kuvvetlerine ait  F-16 tipi üç savaş uçağının sabah saatlerinde Hindistan'ın Cammu Keşmir'in Novşera bölgesinde uçtuğu tespit edildi.

Yetkililer, Hindistan savaş uçaklarının yaptığı önlemenin ardından uçakların Pakistan tarafına döndüğü belirtildi.

PAKİSTAN ORDUSU: İKİ HİNT SAVAŞ UÇAĞINI VURDUK

Pakistan ordusu, hava sahalarına giren iki Hint savaş uçağının vurulduğunu ve birinin düştüğünü açıkladı. Bu gergin gelişmenin üzerine Pakistan ordusundan açıklama geldi.

PAKİSTAN'DAN YAPILAN AÇIKLAMA....

HİNDİSTAN BASINI: PAKİSTAN UÇAĞINI DÜŞÜRDÜK

Hindistan medyası, Hint ordusunun bir Pakistan savaş uçağını düşürdüğünü bildirdi.

Pakistan Hava Kuvvetlerine ait üç savaş uçağının, sabah saatlerinde Keşmir Sınır Kontrol Hattı'nı geçerek Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesine girdiği ve Hint uçaklarının önleme yaptığı bildirilmişti.

Pakistan Hava Kuvvetlerine ait üç F-16 savaş uçağının sabah saatlerinde Hindistan'ın Cammu Keşmir'in Novşera bölgesinde uçtuğu tespit edilmiş, Hindistan savaş uçaklarının yaptığı önlemenin ardından uçakların Pakistan tarafına döndüğü belirtilmişti.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 43
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    pakistan ın yanındayız.orada arakanıda kesmiride doğu türkistanıda kurtaracak pakistandır
    Cevapla
  • Baybars 5 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan ülkesine yapılacak her saldırıya mesru müdafa hakkını kullanarak misliyle karşılık vermelidir.Karşılık verilmemesi durumunda o ülke zaten bagimsizligini kaybeder.
    Cevapla
  • Abdulhamidhan 5 yıl önce Şikayet Et
    israil suud fitnesidir kesin .
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen selman mıydı neydi o amerikan kuklasi sudi arabistan prensimi neyse yakin zamanda Hindistan'a gitipte 100 milyar dolar iş anlaşması yapmadilarmi .demek ki bunu anlaşmalar müşrikler Hindistan i kışkırtıp Pakistan'a saldırmak için bence bu kesin amerika domuzun işi çünkü Pakistan da yanılmıyorsam atom bombası var Amerika için em tehlikeli Pakistan oluyor
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada bir kaşıntı başladı o ona savaş açmak ister şu buna savaş açmak ister. Noluyor böyle... İki testi çarpıştığında biri kirilirsa diğerinde mutlaka çatlar. Savaşın kazananı arka planda ki aktörlerdir.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Savaş çığırtkanlığına gerek yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber