Today's Zaman'dan skandal Suriye manşeti

Today's Zaman gazetesi, internet sitesinde Suriye'nin sınır ihlali yapan uçağının düşürülmesiyle ilgili skandal bir yoruma daha imza attı.

Today's Zaman'dan skandal Suriye manşeti
Today's Zaman'dan skandal Suriye manşeti
GİRİŞ 24.03.2014 01:36 GÜNCELLEME 24.03.2014 14:13
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cemaat yayın organı olan Today's Zaman, bugün 4 kez uyarılmasına rağmen sınır ihlali yapan Suriye uçağının düşürülmesini manşetine taşıdı.

Gazete bu müdahaleyi "30 Mart seçim öncesi sızdırılabilecek olası bir ses kaydını örtbas etme girişimi" olarak değerlendirdi.

YORUMLAR 32
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    bu hükumeti KERENSKİ hükümeti yapamıyacaksınız.asla... o today zamana söyleyin.talimhanedeki banka da o gazeteyi görüyorum..akıllarını başlarına alsınlar. BU HÜKÜMET KERENSKİ HÜKÜMETİ DEĞİL. TAYYİP ERDOĞAN HÜKÜMETİİ..kerenski ülkeyi komunizme geçişe elverişli hale getirdi. siz de aynı kafadaysanız yanılırsınız.tayyip bey de kerenski değil.. kerenski geyiği , 1978lerde şefaatkarınız ecevit hükümeyi zamanında yapılırdı.hani günde resmi kayıtlarla 20-25 kişinin öldüğü günler..hiç heveslenmeyin.risale tozu ile, teksir mürekkebi, mumlu kağıt kokusuyla büyüyen bir olarak ülkeyi haşhaşilere yedirmeyiz..weahsibatılıconun nass'ı burda temam oldu. nasiplenin işte.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    mühim adamlar bunlar.. halil koç uyarmış. uyardığına göre,hükümet ayağını denk alsın. haluk koçu kızdırmasınlar.sonra ben de kurtaramam dedi wahsibatılıco..
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    yıktırmayceez,yaptırmayceeez,bombalattırmayceeez.. haluk koç muthiş bir politikacı. tayyip bey 'biz cami yıkar, nesini yaparız' dediğinde havalara zıplayıp,perende atarak'SANA CAMİ YIKTIRTMAYCEEEZ 'demişti.hatırladınız di mi.şimdilerde tayyip bey twiteri kapatınca da çıktı kürsüye, SANA TWİTTERİ KAPATTIRMAYCEEEZ' demeye başladı. biliyorum ben bunları.tayyip bey bu haşhaşilere operasyoına başlayınca da 'SANA HAŞHAŞİLERE OPERASYON YAPTIRMAYCEEEZ' diye başlıyacaktır.aynen'KÖPRÜDE YAPTIRMAYCEEZ,HAVALİMANI DA YAPTIRMAYCEZ,KANAL DA YAPTIRMAYCEEZ' Ddemeleri gibi. biz ne edeceğiz bunlarla yahu..şimdilerde in olan da 'SANA ŞAMI BOMBALATTIRMAYCEEEZ' olacak zaar..doğrusu bizim wahsibatılıco ,nasiplenilsin diye böyle nass ettiğine göre bir bildiği var.CHP uyar mı bilemem..wahsibatılıconun hışmına uğramıyalar diye nasihatlarini ve emir ve yasaklarına uymakta fayda var.
    Cevapla
  • Rahime 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazık... Kişisel menfaatlerini milli birlik beraberlik ve bağımsızlık olgularının üzerinde gören herkes kaybetmeye mahkumdur. Sanki Türk gazetesi değilde yabancı gazete manşeti
    Cevapla
  • sahici 10 yıl önce Şikayet Et
    sahici. "dam üstünde saksağan vur beline kazmayi" YA RABBİ bu ülke de ülke menfaatı ve çıkarları ne zaman menfaatlerimizin üstünse olacak. bizim uçağımız düşürüldü savaş istediniz. TSK hakkımız mahfuzdur dedi şimdi gerekti karşılık verdi sizler hangi ülkenin vatandaşısınız. ha tamam pensilvanya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi