Eşi ve çocuklarının gözü önünde boğuldu

Sivas'ta serinlemek için Kelkit Çayına giren Engin Kendirli, hamile eşi ve çocuklarının gözü önünde boğularak yaşamını yitirdi.

Eşi ve çocuklarının gözü önünde boğuldu
Eşi ve çocuklarının gözü önünde boğuldu
GİRİŞ 31.07.2014 20:58 GÜNCELLEME 31.07.2014 20:58

Olay bugün akşam 18.00 sıralarında Koyulhisar ilçesinde meydana geldi. Ankara'da berberlik yapan 35 yaşındaki Engin Kendirli, ailesi ile birlikte bayram tatilini geçirmek için memleketi Koyulhisar ilçesine bağlı Aşkale köyüne geldi. Engin Kendirli, 3'üncü çocuğuna 5 aylık hamile olan eşi 33 yaşındaki Suna ile çocukları 8 yaşındaki Arda Turan ve 4 yaşındaki Rabia Kendirli ile birlikte köy yakınlarındaki Kelkit Çayı kenarına piknik yapmaya gitti. Sıcak havadan bunalan Engin Kendirli, serinlemek amacıyla Kelkit Çayı'na girdi. Bir süre su içinde kalan ve yüzme bilmediği öğrenilen Kendirli daha sonra gözden kayboldu.

Panikleyen eşi durumu köydeki yakınlarına bildirdi. Olay yerine gelen yakınlarının yaptığı aramada Engin Kendirli baygın halde bulunarak sudan çıkarıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Koyulhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kendirli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından hastane önüne gelen Engin Kendirli'nin annesi Nazlı Kendirli, "Olay yerine ilk ben gittim ama oğlumu kurtaramadım" diye bağırarak gözyaşı döktü. Yakınları da büyük üzüntü yaşadı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde inceleme yapılırken, soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...