Deniz Feneri Derneğinden "gezici giyim mağazası"

Dernek tarafından Kütahya'da oluşturulan ve iki hafta açık kalacak mağazada, bin ihtiyaç sahibine kışlık giysi ve ayakkabı dağıtılacak

Deniz Feneri Derneğinden "gezici giyim mağazası"
Deniz Feneri Derneğinden "gezici giyim mağazası"
GİRİŞ 15.11.2014 14:21 GÜNCELLEME 15.11.2014 14:21

Kütahya'da, Deniz Feneri Derneğince açılan "gezici giyim mağazası"nda iki haftada bin ihtiyaç sahibine kışlık giysi ve ayakkabı yardımı yapılacak.

Derneğin İletişim Koordinatörü Recep Koçak, mağazanın açılışının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekonomik durumu iyi olmayan insanların dertlerine derman olmak amacıyla yola çıktıklarını söyledi.

İhtiyaç sahiplerine, en temel ihtiyaçları olan gıda, giyim, sağlık, eğitim, barınma gibi alanlarda yardımlarda bulunduklarını belirten Koçak, şöyle konuştu:

"Nakdi yardımları banka üzerinden, ayni yardımları ise eve teslim şeklinde gerçekleştiriyoruz. Yardımlarımızı, kişinin zevk ve beğenisini önemseyerek yapıyoruz. İstanbul'da iki, Ankara, İzmir, Erzurum, Antalya ve Şanlıurfa'da da birer kalıcı giyim mağazalarımız mevcut. Bunların yanı sıra diğer illerde de geçici giyim mağazaları açarak ihtiyaç sahiplerinin istedikleri gibi giyinmesine imkan sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Kütahya'da da yaklaşık iki hafta süreyle açık kalacak mağazamızı açtık. Mağazamız, bin ihtiyaç sahibine hizmet verecek. Yoksul aileler bu mağazadan, kış aylarını daha rahat geçirebilecekleri giysileri gönüllerince seçebilecek, kendilerine yakıştırdıkları kıyafetleri alabilecek."

Mağazanın Asım Gündüz Caddesi'nde bulunduğunu anlatan Koçak, yardımlar için hayırseverlerin bağış yapabileceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi