Işılak: Bizi burada sağ bırakmazlar

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Uğur Işılak, Kağıthane'de konser verdi.

Işılak: Bizi burada sağ bırakmazlar
Işılak: Bizi burada sağ bırakmazlar
GİRİŞ 08.05.2015 00:21 GÜNCELLEME 11.05.2015 09:43
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Işılak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ce düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında Gültepe Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

Söylediği şarkıların ardından hayranlarını selamlayan Işılak, Kağıthane'de sahneye çıkmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

''BİZİ BURADA SAĞ BIRAKMAZLAR''

Işılak, bir arkadaşının geçenlerde Bosna Hersek'e bir ziyaret yaptığını belirterek, bu arkadaşının yaşlı bir Boşnak ile yaptığı konuşmayı dinleyicileriyle paylaştı. Işılak şunları anlattı: 

''Bu amca, arkadaşımın elinden tutuyor ve şunları söylüyor ona, 'Cumhurbaşkanınızı sakın ha sakın bırakmayın. Arkadaşım da 'Bunu bana niye söylüyorsun' diye soruyor. Yaşlı amca, 'Onu bırakırsanız, bunlar bizi burada sağ bırakmaz. Bizim burada sağ kalmamız Türkiye'nin güçlü olmasına bağlı.' Dolayısıyla Türkiye'nin güçlü olması Balkanların güçlü olması demektir. Ortadoğu'nun güçlü olması demektir. Bütün mazlumların ve mağdurların güçlü olması demektir.''

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da konserin ardından yaptığı açıklamada, Işılak'ın sanatıyla duruşuyla ve kişiliğiyle gençlere ve topluma örnek olduğunu söyledi. Kılıç, Işılak'a siyasette başarılar diledi. 

Konseri, AK Parti İstanbul milletvekilleri adayları ile çok sayıda vatandaş izledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • T.R .Dirilis 8 yıl önce Şikayet Et
    ... Reis Islam aleminin Ayyildizli Dua merkezidir .. T.R.T Lutfen islam cografyasinda muslumanlarin konustugu lisanla dirilis filinta milat gibi dizileri en azindan alt yaziyla sayfanizda yayinlayin . ugrasiniz dunya capinda deger bulmasi acisindan bu cok onemli .. Ugur abi misali Allahin dininin derdini tasiyanlari meclise tasimakta bu milletin gorevidir .. Ugur agabey Allah kalbinden gecenlere Yol verir insAllah.. Duayla
    Cevapla
  • Burak Bayraktar 8 yıl önce Şikayet Et
    Bosnalı amcanın sözünün aynısını Kırgız bir kardeşimiz Gezi olayları sırasında söyledi.Burada bir şey olursa biz Türkiye ve Türk kardaşlarımıza güveniyoruz,Türkiye ye bir şey olursa biz ne yaparız demişti.Yani sadece kendimiz için yaşayamayız,Dünyadaki Türk ve İslam milletlerinin ümidiyiz.Buna göre çalışmalı ve birlik olmalıyız.Önce Türkiye...Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Abdullah fani 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan, Oldu Ahmet Davutoğlu Başbakan, Onlarla durdu akan kan, Eğdi başını bize yan bakan.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    eskiden ülcü oldın, bir ara alperenci oldun, sorna chp li sonra fetullahcı şimdi akp li
    Cevapla
  • Hak,_Kan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilmiyorum söylediklerin doğrumu..Ama eğer doğruysada insan hata yapar hatasını anlayabilir..Bir diğeride diyelimki doğru en azından gecelerde boy gösterip dinimize saldırmadı....Yanındayız Işılak...
    Cevapla
  • mahmu 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc merhum Aliya İzzetbegoviç'e rahmet etsin. Bosna ve Bosnalı kardeşlerimiz onun bize emaneti dir. Onlarla kardeşlik bağımsız mahşere kadar devam edecek İnşaAllah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz