AK Parti'nin kuruluşunun 14. yılı

 AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve yürütme kurulu üyeleri, partinin kuruluşunun 14. yılı dolayısıyla partinin kuruluşundan bugüne kadar görev alan il başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti'nin kuruluşunun 14. yılı
AK Parti'nin kuruluşunun 14. yılı
GİRİŞ 13.08.2015 17:36 GÜNCELLEME 13.08.2015 17:36

İlk olarak Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret eden Özdemir, burada yaptığı açıklamada, partinin kuruluşunda yer alan kadroların AK Parti davasına şevk ve heyecanla sahip çıktığını kaydetti.

Özdemir, AK Parti'nin kuruluşunun 14. yıl dönümünde partimizin kurucusu aynı zamanda il başkanlığı yapan Akdoğan'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "AK Parti'nin her kademesinde görev almış daha öncede yıllar boyu bu hizmet içerisinde bu dava için çalışmış başkanımızı ziyaret etmek istedik. İlk ziyaretimizi de başkanımıza yapıyoruz. Bugün 13-14 yıllık bir iktidarımız var. Hala yapılan seçimlerden birinci parti çıkabiliyorsak burada en büyük işi en büyük hizmeti başkanlarımız yapmışlar. Bizleri bugünlere hazırlamışlar, kendilerine minnettarız. 14 Ağustos 2015'te 14. yılımıza girmiş olacağız. Partimizin kuruluşunun 14. yılını eski il başkanlarımızla kutlamak istedik. Kendilerine bu emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Akdoğan ise hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Bugüne kadar da partimizde il başkanlığı yapmış, yönetim kurulu üyeliği yapmış, emek vermiş ve mesai harcamış tüm partili arkadaşımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri sonrasında eski il başkanlarından Ahmet Özmen, Bülent Küçüktuna ve Muzaffer Şahiner'i ziyaret etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi