Atalay Filiz davasında beklenen karar açıklandı!

Sorgusu tamamlanan Seri katil Atalay Filiz, 3 yıl önce Ankara'da işlediği 2 cinayetten tutuklandı. İşte detaylar...

Atalay Filiz davasında beklenen karar açıklandı!
Atalay Filiz davasında beklenen karar açıklandı!
GİRİŞ 16.06.2016 17:14 GÜNCELLEME 16.06.2016 17:27

Seri katil Atalay Filiz, 3 yıl önce Ankara'da işlediği 2 cinayetten tutuklandı. Ayrıca seri katil Atalay Filiz'in akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor istendi.

Tüm Türkiye'nin gelişmelerini yakından takip ettiği seri katil Atalay Filiz davasında beklenen karar bugün açıklandı.

Seri katil Atalay Filiz, 3 yıl önce Ankara'da işlediği 2 cinayetten tutuklanırken mahkeme, Atalay Filiz'in akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor istedi.

Duruşma 4 Ağustos'a ertelendi!

Atalay Filiz, Demirarslan ve Radchikova cinayetlerine ilişkin Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığı davada savunmasını yaptı.

Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Filiz'in yanında avukatı Fatma Vildan Yirmibeşoğlu, duruşma salonunda ise Demirarslan ailesinin avukatı Tezer Türkay Güven hazır bulundu.

Öldürmek istemedim, mecburdum!

Filiz, sesli ve görüntülü sistem üzerinden yaptığı savunmada, İstanbul'da da konuyla ilgili uzun uzun ifade verdiğini belirtti. "Kesinlikle tasarlamak falan yok" diyen Filiz, savunmasında şunları söyledi:

Atalay filiz; "Hem polise hem savcılığa bahsettim. Elena'nın Rusya için casusluk yaptığı bilgisi bana verildi. Mesajlar aldığım için onları takip edip, bundan emin olmam, bundan emin olursam, gereğini yapmam söylendi. Uzun zaman takip ettim, doğrudur. Olaydan önce de Göktuğ'a teklifte bulunmuştum. Ortadan kaybolmasını, bu iş için para vereceğimi söylemiş, ölmüş gibi yapmasını istemiştim. Kabul etmemiş, beni terslemişti. Hakaret sayılabilecek ifadeler kullanmıştı. Bana başka seçenek bırakmamıştı. Öldürmek istemedim, mecburdum, ama yapım böyle olmadığı için kendisine teklifte bulundum. Kabul etmedi." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti