Hain saldırı sonrası Hükümetten ilk açıklama

Gaziantep'te sokakta yapılan bir düğünde patlama meydana geldi.

GİRİŞ 21.08.2016 00:16 GÜNCELLEME 21.08.2016 09:08
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te sokakta yapılan bir düğünde patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre olayda yaralananların olduğu bildirilirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMET ŞİMŞEK: ÖLÜ SAYISI DAHA FAZLA OLABİLİR

İstanbul'dayım, bölgeye geçeceğim. Milletimizin başı sağ olsun. Canlı bomba saldırısı görünüyor. Terör örgütleri Türkiye'yi hedef koymuşlar. Ama Allah'ın izniyle bunların üstesinden geleceğiz.

Teröre rağmen içimize kapanmayacağız. Teröre rağmen ben inanıyorum ki şehir yoluna hızla devam edecektir. Çok detay bilmiyorum. Birazdan İstanbul'dan havaalanından Gaziantep'e gideceğiz. (Reuters 8 ölü rakamını verdi sorusu üzerine) Valimizin verdiği bilgiye göre rakamlar daha kötü olabilir. Fakat değerlendirme yapmam doğru değil. Vahşi bir saldırı. Düğün yerine böylesi bir saldırı insanlık tarihinde eşi görülmemiştir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI
Gaziantep'teki saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yetkililerden bilgi aldı.

YORUMLAR 17
  • Sibel 7 yıl önce Şikayet Et
    Nedense bir aydır halk sokaklardaydi hicbir yerde bomba patlamadı ama nedense küçük bi kürt düğününde halkın sokaklardan çekilmesinin ardından pompa patlıyor sakin kimse simdi cikipta haktan hukuktan bahsetmesin öyle bi ülkede yasiyoruzki demokrasi denilen bisey yok o insanların ne sucu vardı en mutlu günleri cenazeye dönüşüyo yani onlar saniyoki onlar bizi öldürdükçe bizler kendimizi bi kenara çekeceğimizimi zannediyolar ama yaniliyolar biz bir oluyorsak bin olarak geri dönüyoruz kimse bizi yildiramiycak biz o bombanın oraya nasıl gittiğini o barbarlarını kimin beslediğini gayet iyi biliyoruz
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Īdam gelmeli.kisasa kisas isteriz.sanirim kisasa kisasin ne olduğunu bilinir.
    Cevapla
  • CECELİ KARA MURAT 7 yıl önce Şikayet Et
    hepimiz biliyoruz ki kafirler durmayacaklar,ülkemizin 1 ay önce neler yaşadığını unutmayalım,süreç devam etmektedir.hainler sınırımızdaki birlikleri geri çektiler darbe gününde hatırlayın.duruma el konulmuş değil.devletimizin yanında olmalıyız.zor bir süreçten geçiyoruz.devletin tüm kurumlarından hainlerin temizlenmesi sürecindeyiz.birimlerimiz tam çalışmıyor.bu konu istihbarat konusudur.kendini bomba ile patlatanı idam edemezsin.devlet büyüklerimiz içimizdeki hainleri temizlemek için bir an tereddüt etmeyin.ben tekte olsam canım bu vatan için fedadır.ALLAH yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • kul 7 yıl önce Şikayet Et
    küfür galip gelmeyecek.Elbetteki Allahın nuru galip gelecek.din düşmanı, vatan düşmanı,müslüman düşmanları kahru perişan olacaklar inşllah.kendilerini güçlü görenler.Allahın gücünü unutuyorlar.müslüman sırtını Allaha dayar.onlar birgün hüsrana uğrayacaklar.inşl.
    Cevapla
  • kul 7 yıl önce Şikayet Et
    figen le demirtaşı içeriye tıkın artık yılanın başı onlar zaten.onlar yılanları besliyo.Allah cc yuvalarını kurutsun.er geç dini islam galip gelecek Allahımın yardımıyla.Allah müslümanlara yardım eylasin.amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!