FETÖ'den örgüt üyelerine "Kahtani" notu!

Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumunun havalandırma boşluğuna atılmaya çalışılan not bulundu.

FETÖ'den örgüt üyelerine "Kahtani" notu!
FETÖ'den örgüt üyelerine "Kahtani" notu!
GİRİŞ 18.01.2017 12:33 GÜNCELLEME 18.01.2017 14:17
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Menemen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görevli Jandarma ekipleri,  2 Kasım'daki devriye görevi sırasında cezaevinin dış duvarı ile FETÖ/PDY  soruşturmaları kapsamında çok sayıda örgüt üyesinin tutuklu bulunduğu kısmın  havalandırma boşluğu arasında buruşturularak atılan not kağıdı buldu.

"KASIM'DA BİTER İNŞALLAH"

Görevli jandarma ekiplerince incelenen not kağıdında, Mehdi'den sonra  çıkacağına inanılan Kahtani'ye atıfta bulunulan bazı ifadelerin yer alması  dikkati çekti. Ele geçirilen notta, şu ifadelerin yazılı olduğu görüldü:

"Ünal abi Zarraf abiyi arayıp, 'benim teslim olmam gerekiyor' demiş.  Zarraf abi de 'bu işlerin ne zaman düzeleceğini söylemezsen teslim olamazsın.  Seni kaçırırım' demiş. Öyle deyince 'Kasım'da biter inşallah' demiş. Hapishaneden  de aynı şekilde haber yollamış."

RÜYADA KAHTANİ'Yİ GÖRMÜŞ

Aynı not kağıdında Hz. İsa ve Mehdi'den sonra kıyamet alameti olarak  ortaya çıkacağına inanılan ve "kurtarıcı" olarak nitelenen Kahtani'nin, örgüt  yöneticilerinden olduğu anlaşılan bir kişi tarafından rüyada görüldüğü beyanıyla  tutuklu örgüt mensuplarına moral verilmeye çalışılması da dikkati çekiyor.

Notun devamında, "Mustafa Bey de 28 Ekim'de rüyasında Kahtani'yi  görmüş, 'göreve başladık' demiş" ifadeleri yer alıyor.

Jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde ele geçirilen notun, cezaevinde  kime atıldığının tespiti ve atan kişinin yakalanması için başlatılan  soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 107
  • Memo 7 yıl önce Şikayet Et
    Cennetten tapu veriyorlardı acaba:)))
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    tavuk rüyasında darı görürmüş. halen bu namussuza inanlar var ya
    Cevapla
  • alm 7 yıl önce Şikayet Et
    fetöculer hala rüya aleminde yaşıyor
    Cevapla
  • akıllı olalım 7 yıl önce Şikayet Et
    gene amaçlarına ulaştılar medya yoluyla notta ne yazdığıunı öğrenmiş oldular.aslında içeriği yazmamak lazım diye düşünüyorum ....
    Cevapla
  • ömür 7 yıl önce Şikayet Et
    hala içimizdeler vatan hainleri..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü