Çocuğunun ortağından olduğunu öğrenince...

İstanbul Kâğıthane’de çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenince eski ortağını vurarak öldüren matbaacı Okan A. tutuklandı.

Çocuğunun ortağından olduğunu öğrenince...
Çocuğunun ortağından olduğunu öğrenince...
GİRİŞ 27.07.2017 10:00 GÜNCELLEME 27.07.2017 13:35
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Okan A., polise verdiği ifadesinde, “Ailem, 3 yaşındaki oğlumun büyüdükçe bana benzemediğini fark etti. Ben de kuşkulandım. Özel bir sağlık kuruluşunda yaptırdığımız DNA testi sonrasında oğlum olarak bildiğim çocuğun benim olmadığı ortaya çıktı. Eşim baskılarım sonrasında, işyerinde kimsenin olmadığı bir sırada Cemil Ş.’nin kendisine renkli bir içecek verdiğini, çocuğun bu sırada olmuş olabileceğini söyledi” dedi.

Okan A.’nın eşi Esra A. ise ifadesinde, “Eşimin ortağı renkli bir içecek verdi, bayılmışım. Uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyordum. Çocuk o zaman olmuş olabilir” diye konuştu.

Esra A., Cemil Ş.’yi daha önce bu olay nedeniyle Bahçelievler 75. Yıl Karakolu’na şikâyet ettiğini de söyledi.

YORUMLAR 24
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadının iradesi zayıftır erkeğin de uçkuruna düşkünlüğü yüksektir böyle olunca da bu tip olaylar kaçınılmaz oluyor. Dinimizin gereğini yapmadığımız için bunlar başımıza geliyor. Kadın suçlu ama en büyük suç o kadına çalışma izni veren kocadadir.
    Cevapla
  • Ufuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış !!!Kadınların iradesi erkeklere nazaran 10 kat daha fazladır
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber efendimiz buyuruyorlar ko Kadının evinin içinde kıldığı namaz, evinin avlusunda kıldığı namazdan daha efdaldir (daha faziletli, daha makbuldur.) Evinin avlusunda kıldığı namaz [mahalle] mescidinde kıldığı namazdan efdaldir. Evleri onlar için daha hayırlıdır."(3)E şimdi namaz için bile durum böyleyken kadınları çalışmaya teşvik eden hükümetimiz e tek laf söyleyen çıkmaz sa bu olmaz. Kadını çalıştıran zihniyet avrupadir.islam dinimiz kadını en çok değer veren dindir.
    Cevapla
  • Mesit 6 yıl önce Şikayet Et
    Onxe ortaginada bi dna testi yaptirsaydi caktirmadan belki cocuk ondan da degil
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi duyunca Yeşilçam'daki Nuri Alço'nun filmleri aklıma geldi. Olan kocaya olmuş. Bari çok az ceza verseler. Allah sabır versin.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi kesin renklidir Allah islah etsin okoocanin suçu ne o çocuğun suçu ne yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı