Gaziantep'te yasak yolculuğa ceza ve karantina

Gaziantep'te, seyahat izin belgesi olmayan kişilerin bulunduğu, şehirler arası yolculuk yapılan minibüs, güvenlik güçlerince durduruldu. Kapasitesinin üzerinde yolcu taşınan minibüs trafikten men edilirken, araçta bulunanlar ise 3 bin 150'şer TL ceza kesildikten sonra 14 gün süreyle karantinaya alındı.

Gaziantep'te yasak yolculuğa ceza ve karantina
Gaziantep'te yasak yolculuğa ceza ve karantina
GİRİŞ 30.03.2020 18:40 GÜNCELLEME 30.03.2020 18:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te seyahat izin belgesi olmadan şehirler arası yolculuğun önlenmesine yönelik çalışma yürüten polis ekipleri, öğle saatlerinde Adana'dan Şanlıurfa'ya giden minibüsü durdurdu. Minibüste sürücüyle birlikte 5'i çocuk 14 kişi olduğu belirlendi. Minibüste bulunanların yapılan kontrolde seyahat izin belgesi olmadığı tespit edildi. Bunun üzerine yolcular ve sürücüye kişi başı 3 bin 150 TL idari para cezası uygulandı, 15 kişi yolcu kapasiteli minibüs, yüzde 50'den fazla yolcu taşındığı için trafikten men edildi. Çağırılan sağlık görevlilerince ateşleri ölçülen ve kontrollerinde olumsuzluğa rastlanmayan 14 kişi, daha sonra yayınlanan genelge doğrultusunda 14 gün süreyle karantina alındı.
 

YORUMLAR 4
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok ağır Cezalar Kesinki Bu Salgına Yardımları olsun?
    Cevapla
  • Eytli 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar böyle olmalıki caydırıcı olsun yoksa virüsü takan yok millet gezme peşinde
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçelinin fikirleri ve öngörüleri her zaman isabetli olmuştur. muhalefet sokağa çıkmamaya uymaya çalışalım filanda demiyor sadece ve sadece sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diyor. peki onca askerin, mahkumun, hastanelerin lojistiği nasıl sağlanacak. muhalefetin ve muhalif medyanın işi olmayanlar sokağa çıkmasın kardeşim demesi kadar kolay bir şey varken acaba illede sokağa çıkma yasağı ilan edilsin demelerinin sebebi ne olabilir. sanki hiç ölüm olmuyormuşda herkes bu virüsten ölecekmiş psikolojisini yaymak bu muhaliflere ne kazandıracak acaba. devletimiz Allaha çok şükür gereken tedbirleri gelişmiş ülkelerden daha iyi seviyede alıyor. İnşallah bu günlerde çabuk gelir geçer.
    Cevapla
  • Fuzul 4 yıl önce Şikayet Et
    chp de hükümeti suçlar şimdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor