Ahmet Hakan: Allah belasını versin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a hayasızca hakaret edenlere bir tepki de Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan geldi.

Ahmet Hakan: Allah belasını versin
Ahmet Hakan: Allah belasını versin
GİRİŞ 27.08.2015 10:34 GÜNCELLEME 27.08.2015 10:45
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Ruh hastası sözde IŞİD emiri Cuma Mol'u referans alarak hayasızca açıklamalar yapan CHP Milletvekili Mahmut Tanal, sanatçı Orhan Aydın ve İngilizce yayınla dünyaya duyuran Paralel yapı yayın organlarından Today's Zaman gibi isimlere Hürriyet gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'dan "Allah bu şeref ve haysiyet cellatlarının tümünün belasını versin" sözleriyle ağır bir yazı içeren tepki geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu gibi iğrenç iddiaları yaymış ve büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

Tepkilere bugün de bir yenisi eklendi ve yazar Ahmet Hakan "Sümeyye Erdoğan'a yapılan hayasız saldırı" başlığıyla yazdığı yazısında, "Hayasızlığın ve alçaklığın karşı taraftaki temsilcileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a utanmazca ve namussuzca saldırıyorlar. Bu saldırılarını da IŞİD'li bir psikopat sapık üzerinden yapıyorlar. Sözde IŞİD düşmanı bu tipler, söz konusu karşı oldukları şahıs ve ailesi olunca... Hiç düşünmeden IŞİD'li psikopat sapıkla bile işbirliği yapıyorlar. Allah bu şeref ve haysiyet cellatlarının tümünün belasını versin" dedi.

Paralel yapıya yakınlığı ile bilinen ve Türkiye'yi uluslararası arenada terör örgütlerine destek verdiği yönünde kara propaganda yürüten Bülent Kenes'in Genel Yayın Yönetmenliğindeki Today's Zaman gazetesi haberi İngilizce'ye çevirerek kampanyaya destek vermişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 34
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç kusura bakmayın. bu olay duyulduğu akşam halledilmeliydi.anında ağızlarına tıkılmalıydı. bu korkaklıktır.pısırıklıktır. hiç biriniz evinizdeki sıcacık döşeğinizden kalkıp ta bunu yazanın, sağda solda konuşanların yakasına yapışmadınız.onun için artık sişze güvenim kalmadı.beceriksiz adamlar.daha çok böyle iftiralar göreceksiniz.tayyip bey ne yapsın..demek adam yalnız. hani arkasındaki milyonlar.. 4 tane gazeteci var o kadar.yuh be.allah sabır versin ona.
    Cevapla
  • Erhan Ac 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğa'nı sandıkta yenemeyenler ya oğluna ya da kızına çamur atarak bir sonuç almaya çalışıyorlar. Siyaseti bu kadar çirkinleştiren girdikleri her seçimi kaybeden siyasi parti temsilcileridir. 1 Kasım 2015' te yapılacak seçimde daha da çirkefleşeceklerini tahmin ediyorum. Çünkü bu seçimde tüm siyasi partiler hazine yardımından mahrum kalacakları için kendilerini yeterince tanıtamayacaklardır.
    Cevapla
  • yiğido 58 8 yıl önce Şikayet Et
    (Ebu Davut) “Bir kişi, bir mü’min hakkında yapmadığı bir şeyi söylerse, iftira edilen kişi iftira atanı affedinceye kadar, Allah onu cehenneme sokar. Hz. Allah Nahl suresi 105. Ayette şöyle buyuruyor; “Yalan söyleyen ve iftira edenler, ancak Allah’ın ayetlerine inanmayanlardır. İşte onlar yalancıların ta kendileridir.”kısaca allahu teala ayeti kerimede bildirdigi gibi tanalın hemen tövbe etmesidir.
    Cevapla
  • Özcan AYAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Today's Zaman/Zaman okurları gazeteleriyle ne kadar övünseler azdır(!) Müslümanlara(!) yakışır bir gazete gerçekten. FETÖ'nün Müslümanlarına.
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet hakan tövbeyegeliyor galiba erdogan va ailasine camur atmayi birakin allahtan korkun genc bir kizi kininize ortak etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...