Beyaz: Tuğçe Kazaz şehadet getirsin

Dini konularda yaptığı açıklamalarla tanınan Profesör Zekeriya Beyaz, önceki gün kendisinin Hristiyan olmadığını ve bütün dinlere inandığını söyleyen manken Tuğçe Kazaz'ın durumu hakkında yorum yaptı.

Beyaz: Tuğçe Kazaz şehadet getirsin
Beyaz: Tuğçe Kazaz şehadet getirsin
GİRİŞ 13.10.2006 08:20 GÜNCELLEME 13.10.2006 08:20

Bilal Özcan'ın haberi


Beyaz, dün katıldığı 'Dobra Dobra' programında Kazaz'ın söylediklerini banttan izleyip ünlü mankenin tüm yanlışlarına rağmen aydın bir kız olduğunu söyledi.


ÖZÜNDE MÜSLÜMAN


Zekeriya Beyaz, bütün yanlışlarına rağmen Kazaz’ın özünde müslüman olduğunu da belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; 'Kızımızın ruhunda Müslümanlık vardır. Konuşmalarından bu anlaşılıyor. Ben onu suçlamıyorum. Onu eksik bırakanları suçluyorum. Bir insan hem Hristiyan hem Müslüman hem de Budist olamaz. Bu kız içinde bulunduğu durumu idare etmeye çalışıyor. O saydığı üç din birbirinden çok farklıdır. İslam'da Allah tektir. Hristiyan inancı ise üç Allah'a inanır. Allah'a, Ruhül Kudüs'e ve Hazreti İsa'ya. Budizm'de ise Allah yoktur. Zamanla Buda Allah yerine konmuştur. Bu manken kızımız maalesef eksik kültüründen ve içinde bulunduğu sosyolojik, psikolojik ortamdan dolayı şaşırmış durumdadır. Kendisine zındık, gavur demiyorum. Bir an önce şahadet getirip doğru yolu bulsun'


(Bugün)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak