Kezzapçı sapık Mersin'de yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 kişinin bacaklarına şırıngayla kezzap sıktığı iddia edilen sapık yakalandı. Mersin'de bütük paniğe sebep olan zanlıdan iki adet şırınga çıktı..

Kezzapçı sapık Mersin'de yakalandı
Kezzapçı sapık Mersin'de yakalandı
GİRİŞ 16.02.2008 11:48 GÜNCELLEME 11.09.2017 14:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde, ilk başta iki ilköğretim öğrerencisin bacaklarına şırınga ile kezzap yada asit tarzı yakıcı bir madde sıkan, sonra da, 2’si hemşire 3 kadına daha benzer saldırıda bulunan kişi yakalandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, pazartesi günündebir yaptığı saldırlarla Türkiye'nin gündemine oturan saldırganın üzerinden 2 adet şırınga çıktı.

Tarsus’ta pazartesi gününden bu yana 7 kişiye şırıngalı saldırıda bulunan 28 yaşındaki D.K. isimli şahıs, MOBESE kamerasıyla yapılan takiple yakayı ele verdi.

Gerçekleştirdiği saldırılarla Türkiye’nin gündemine oturan zanlının yakalanması için Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı olağanüstü önlem bugün sonuç verdi. Kadın sivil polislerin ‘tuzak’ olarak devriye gezdiği bölgede bugün sabah 2 kız öğrencinin saldırıya uğraması üzerine bölgeyi ablukaya alan polis, MOBESE kamerasından Langen Bulvarı’ndaki Yeşilyurt Apartmanı’na girdiği saptanan saldırgan, burada üzerindeki bir şırınga ile kıskıvrak yakalandı.

SALDIRGANIN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

28 yaşındaki 1.90 metre boşundaki D.K., ifadesi için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. "Bereli ve sakalsız olan" ve daha önce saldırıya uğrayan kızların verdiği eşkale de uyan D.K.’ın, saldırıları neden gerçekleştirdiği araştırılıyor.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONUYLA İLİŞKİLKİ HABERLERİMİZ

 
  • Tarsus'ta 2 kadına daha asit atıldı
    Tarsus'ta bacağına asit atılan kadın sayısı 5'e çıktı. 3 öğrenciye yapılan saldırıdan sonra 2 ev hanımına da benzer şekilde şırınga ile sülfirik asit atıldı. Asitin özelliği farklı:
 
  • CHP, Erdoğan'a 'Kezzap atma'yı sordu
    CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Tarsus'ta kız öğrencilere ve bir hemşireye yakıcı madde atılması olaylarının, son günlerde laiklik konusunda ortaya çıkan gerginlikle bir ilişkisi olup olmadığını sordu.
 
  • Baykal: Başbakan barışı tehdit ediyor
    CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın izlediği politikanın Türkiye'nin siyasi kimliğini, huzurunu ve barışını tehdit ettiğini" öne sürdü.
 
  • Kezzap tanığı da fiyasko çıktı
    Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 2 kız öğrenciye mini etekli oldukları için kezzap atıldığı yolunda çıkan haberlerde görgü tanığı olarak açıklama yapan Eda Özpolat'ın görgü tanığı olmadığı ve G.K'yı kuaförde olay yaşandıktan sonra gördüğü öğrenildi.
 
  • Okulda kezzaplı provokasyon
    Mini etekli oldukları için şırınga ile bacaklarına yanıcı bir madde atıldığı iddia edilen öğrencisi B.S.Y bazı gazetelerde yapılan haberlerin kesinlikle yalan olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 11
  • Ahmet Doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    Gel de Kızma. Şimdi düşünüyorum, Bu hürriyet ve Show tv hiç doğru haber yapamayacak mı acaba? Bunlar nasıl adamlar?Sevgili okurlar, bunlardan her şey ama her şey beklenir.Bunlar yaptıkları ile münafıklığı tarif ediyorlar.Tabi baş münafıklar da vardır elbet. Bunlara karşı kanunlar ve savıcılar çalışmalı. Halkı tahrik etmekten,Halkın huzurunu bozmaktan yargılanmalılar.Adamlar ne yapsa yanlarına kalıyıor.
    Cevapla
  • hasan genç 16 yıl önce Şikayet Et
    nerden çıktı şimdi bu mobese. deniz baykal ve doğan grubunun provakatif gazete ve tv leri suçluyu bulmuş ve mini etek yüzünden dindarlara çamuru yapıstırmısken bu mobese de nerden çıktı şimdi:)suçlunun dinle uzaktan yakından ilgisi bulunmayan psikolojik bir hasta olması ve hertür giyimli insana asit atması konusunda baykal efendi ne söyleyecek bakalım.eğer baykal ve chp bu kafayla giderse daha 100 sene akp iktidardan inmez
    Cevapla
  • ismail GÜNBAŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    derya deniz\'e. senin suçladığın hakiki şeriatciler brak bir kadının koluna bacağına bakmayı tanımadığı bir kadının yüzüne bile bakmaz bu düpe düz insanları kandırmaya yönelik bir provakasyondan başka birşey değil.malesef yorumunla da bu provakasyoncuların başarılı olduklarrını kanıtlamışsın
    Cevapla
  • Aslan Yener 16 yıl önce Şikayet Et
    bu sapığın. enteresan bir fantezi anlayışı varmış.
    Cevapla
  • süleymn Arpacı 16 yıl önce Şikayet Et
    kaos seneryosunun fügüranı. asıl o insanları kullanan maşaı tutanları bulmaklazım kesinlikle inanaıyorum laikligi siyasete alet etmeye çalışan birkısım bölücülerin adamlarıdır bu sapıklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...