Provokasyonun sol kolu hâla kayıp

Akdeniz Üniversitesi'nde meydana gelen olaylarda silah kullanan Ömer U'nun sorgusu sürerken, olaylarda başrol oynayan Ömer Bekmez'i arama çalışmaları sürüyor.

Provokasyonun sol kolu hâla kayıp
Provokasyonun sol kolu hâla kayıp
GİRİŞ 12.04.2008 18:05 GÜNCELLEME 12.04.2008 18:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akdeniz Üniversitesi'nde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen olaylarda, silah kullanan Zülfikarlı provokatör Ömer U.'nın Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgusu sürüyor.

PKK sempatizanı olduğu belirlenen olaylarda başrol oynayan Ahmet Bekmez ise hakkında çıkartılan gıyabi tutuklama kararı nedeniyle polis tarafından aranıyor.

İki günden beri sorgulaması devam eden Ömer U.'nun olay sırasında öldürmek için değil, korkutmak için 7-8 el ateş açtığını söylediği öğrenildi. Olaylar sırasında elindeki zincirle kameralara yakalanan PKK sempatizanı Ahmet Bekmez henüz yakalanamadı. 2007-2008 eğitim öğretim yılında Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na kaydını yaptıran ve Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Yurduna yerleşen Ahmet Bekmez,'in birçok olaya karıştığı iddia ediliyor. 6 Nisan'da meydana gelen olaylardan önce Ahmet Bekmez'in üniversiteye başladığı 7 aydan bu yana kampus içerisinde birçok olaya karışmasına rağmen üniversite yönetimi tarafından herhangi bir yapılmadığı cezai işlem uygulanmadığı ortaya çıktı. Bekmez'in sol örgüt ve bir çok sendikanın her eyleminde yer aldığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Raif Fuat TURLU 16 yıl önce Şikayet Et
    ne beklenirdi ki. bizim medyaya ve sözde laiklere göre ülkücüler ve inançlı mağdurlar... Her zaman pkkdan daha tehlikeli olarak görülürler...Vatanını sevenler her zaman medyaca hedef gösterilir...Bölücü hainler hedef gösterilmez ve yakalanmazlar...
    Cevapla
  • Durmuş ZARARSIZ 16 yıl önce Şikayet Et
    rektör siyasetle uğraşsın. rektörlük nasıl bunlara ceza vermeye çalışsın, Bacılarımızın türbanı gibi nükleer silahtan etkili bir konu varken ve rekötörlük yapması erekirken siyaset yapan bir kişi değil mi oranın rektörü, derham görevden alınması gerek bu kişinin görevden daha önce hulki cevizoğlunun proğramında kendi açıkca söylemişti pkk Propagandası yapan kişilere bişey yapmadığını, hoşgörü ile yaklaşmak gerektiğini söylüyordu ama aynı bu kişi, türbana hoşgörü göstermiyor, Pkkk dan daha mı tehlikeli bu başörtüsü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray - Fenerbahçe! Muhtemel 11'ler
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı