Bahçeli: Adım adım iktidara yürüyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

GİRİŞ 13.01.2015 11:10 GÜNCELLEME 13.01.2015 14:11
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Toplantısının başında Milliyetçi Hareket Partisi'nin adım adım iktidara yürüdüğünü söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'ye dair hayallerinin olduğunu dile getirdi. AK Parti'ye "Yedi bela AKP" diye yeni isim takan ve MHP'nin iktidar olması için hazır olduğunu ifade eden Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti: 

BAHÇELİ: BİLMEYEN VARSA SÖYLEYEYİM

"Yolsuzluğun sütunlarını tek bir satır yıkacaktır. Tek bir ses yenecektir. Bu cevap MHP’dir. Bu ses MHP’dir. Geçmişimizi biliyoruz, geleceği görüyoruz. Bizim Türkiye ile ilgili hayallerimiz ve hedeflerimiz vardır. Kadrolarımız vardır, derin bir vizyonumuz vardır. Bilmeyen varsa söyleyeyim. Adımız Türk milleti, iftiharımız Türkiye Cumhuriyeti’dir. Kaynağımız kültür, kaderimiz var olmaktır."

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları

-MHP hazırdır. Cinayet projelerinin önü kesilmek isteniyorsa MHP hazırdır. Fitne çığlıkları bitirilmek isteniyorsa MHP hazırdır. Türkiye’nin önünü perdeleyen senaryolardan yakınma varsa MHP hazırdır. Şehitlerimizin ruhu incinmesin deniliyorsa MHP hazırdır. Sefalet korkutuyorsa MHP göreve hazırdır.

BAHÇELİ'DEN AK PARTİ'YE YENİ İSİM

-Fotokopisi bile rüküş duran Başbakan ve partisinden kurtulmak için tek çare MHP’dir. İnancım odur ki aziz milletimiz bu kez MHP diyecektir, MHP’de söz kesecektir.

-7 bela AKP’den, yedikçe azan karanlık yüzlerden kurtulma günü olacaktır. AKP istilasının bitmesi için takdir Türk milletinindir. 

"AKP GİDECEK, MHP ŞEREFİYLE İKTİDARA YÜKSELECEKTİR"

-İmralı canisi yattığı hücresinde çürüyüp gidecektir. AKP gidecek, MHP şanıyla şerefiyle iktidara yükselecektir. 

BAHÇELİ: ENİNDE SONUNDA KANDİL'E TÜRK BAYRAĞI DİKİLECEK

-Ama öyle ama böyle Kandil'e eninde sonunda Türk bayrağı dikilecek. Kara verdik yılmayacağız. 

-Adaletsizliğin anormallik olduğunu itiraf etmeliyiz. Adalet yok olur veya zaafa uğrarsa şimdiki gibi hak ve eşitlik duygusu silinir. 

-Sayıları 4,5 milyonu aşan işsizin izahı nasıl olacak? AKP'ye en güzel cevabı Türk kadını sandıkta verecek. AKP milleti işsiz ve aşsız bırakmıştır. Herkesin sorunu işsizlik ve zorlu hayat şartlarıdır. 

-Genç nüfus Türkiye'nin güvencesidir. Nüfusun yaşlanmasına izin verilmemelidir. 

-Hiçbir yavrumuzun değeri parayla pulla ölçülmez. Çocuklarımın iyi yetişmesi en az yardım kadar önemlidir. 

-AK Parti sandık görünce ne yapacağını şaşırmıştır. İktidarımızda hiç kimse yardımlarından mahrum olmayacak. 

-Emekliye yapılan zam bir öğünün bedelini bile karşılamıyor. 

-Biz yapacağımızın değil başaracağımızın sözünü veririz. Bizde yalan dolan yoktur. Bizde kaytarma yoktur. Bizde verilmiş sözleri çiğneme yoktur. 

-Neyi hedefliyorsak onu söylüyoruz. Kaynağı nereden bulacağız? Yolsuzluk ve rüşveti keserek devlet hazinesini hırsızın elinden alarak zenginleşmeyi sağlayacağımızı açık açık ilan ediyorum. 

FRANSA'DAKİ TERÖR OLAYI

-Kimden gelirse gelsin tetrör aşalık ve iğrençtir. Saldırıları hiç kuşku yok ki insanlık suçudur. Teröre kurban giden 17 kişi herkes tarafından sahiplenmiştir. 

"KAN SADECE PARİS'TE AKMAMIŞTIR"

-Kan sadece Paris'te akmamıştır. Türkiye 10 yıllardır terörün acı yüzüyle boğuşmaktadır. Ortadoğu teröristlerin üreme bölgesi ve kaos coğrafyasıdır. Komşu ülkelerde hangi taşı kaldırsak altından ya bir kavga ya da anlaşmazlık çıkmaktadır.

-Böylesi bir iklimde sisli ortamda kimi zaman Selefi kimi zaman bölücü ve farklı nitelikteki terör örgütleri yaşama imkanı bulmuştur. Terör baronu çevreler Türk İslam dünyasına ölüm saçmıştır.

-Fransa'daki 17 kişiye elbette üzülelim. Aynı duyarlılığı vicdani tutumu Avrupalı lider ve halklardan Kerkük,Musul, Sana, Gazze ve Mogadişu için talep etmek de en doğal hakkımızdır. Karakollarımız basılırken caniler cinayet masalarında duruyordu. 

-Biz kundaktaki yavrumuzu kaybederken teröristler Paris'te dolaşmaktaydı. Avrupa'da dolaşıyorlardı. "Bir kaç Mehmetçik öldü diye Meclis toplanmaz" diyen sefil zihniyet 17 kişi için koştura koştura Fransa'da soluğu almıştır. Orada İsrail'in başbakanı ile aynı safa girmiştir. Zihniyete bakınız... Teröristbaşı ile müzakere eden zihniyet teröre karşı yürümektedir. Acaba Başbakan Davutoğlu bu kafa ve vicdan bunalımını nasıl atlatacaktır?

-Başbakan'a "Günaydın" demekten başka diyeceğimiz bir şey yok. Biz yıllardır terörden bahsederken "hayal görüyorsunuz, büyütüyorsunuz" diyen siyaset kirlenmişliği bugün tehdidin büyüklüğünden şikayet etmektedir.

BAHÇELİ: İKTİDAR TÜM KOZLARI KAYBETMİŞTİR

-Doğu ve Güneydoğu'dan naaş gelirken caniler yol kontrolü yaparken bir şey olmuyor da Paris'te silahlar patlayınca mı bir şey oluyor? 6-7 Ekim'de 50'ye yakın kişi ölürken tehdit olmuyor mu? AVM'lere saldırı planları önemsenmiyor mu? Davutoğlu hangi ülkenin başbakanıdır? 

-Artık kabul etmeliyiz ki iktidar teröre karşı tüm kozlarını kaybetmiştir. 

YORUMLAR 91
  • bayburtlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ya tutarsa )))
    Cevapla
  • iskender yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    Adımlarını biraz büyük at o zaman.
    Cevapla
  • hamit bozkurt 9 yıl önce Şikayet Et
    GENE HAYAL GÖRÜP GÜREŞME KAÇINCI MALUBİYET SADE MHP KALSA MİLLET OY PUSULALARINI BOŞ ATAR GENE MHP YE OY VERMEZ AKILLI OL ÇOK YAŞLANMIŞSIN SEN
    Cevapla
  • Anca Gidersin. 9 yıl önce Şikayet Et
    Güneşle dünya arası kadar mesafe var seninle iktidar arasında. Kıyamete kadar durmak yok yürümeye devam. :)
    Cevapla
  • Boş Verin 9 yıl önce Şikayet Et
    Üzülerek söyleyeyim hazır değilsiniz.Projeleriniz yok. AKP"yi eleştiriyoruz ama en hazır parti. Aşın kendinizi. Ekonomi, Siyaset, Güney doğu projeleriniz nerede?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim