Gül: Herkes gibi ben de üzüldüm

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis Başkanvekili MHP'li Meral Akşener hakkında ortaya atılan kaset iddialarına ilişkin konuştu.

GİRİŞ 15.05.2015 16:03 GÜNCELLEME 15.05.2015 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye günlerdir MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener hakkında ortaya atılan kaset iddiasını tartışıyor. Yakışıksız iddiayla ilgili Akşener'e destek yağarken bir açıklama da 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den geldi. Gül, "Meral Hanım'ı herkes bilir. Çok saygıdeğer bir hanımefendidir. Çok eski arkadaşımızdır. Herkes gibi ben de üzüldüm." dedi.
 

NAMAZ KILDIĞI CAMİDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Beykoz'daki Hasan Yavuz Camisi'nde kıldı. Gül'ün camiye gelişi sırasında yoğun güvenlik önlemi alınırken, namaz kılacak vatandaşlar içeriye aranarak sokuldu.

Namazın ardından vatandaşlarla selamlaşan Gül, çıkışta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"HERKES GİBİ BEN DE ÜZÜLDÜM"

Bir gazetecinin MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Merak Akşener hakkında ortaya atılan kaset iddialarını sorması üzerine Gül, "Çok fazla dikkate alınacak şeyler değil. Meral Hanım'ı herkes bilir. Çok saygıdeğer bir hanımefendidir. Çok eski arkadaşımızdır. Herkes gibi ben de üzüldüm. Yeri geldiğinde mert olduğunu da hanım olarak herkes bilir. Çok takmamak lazım, kimse inanmamıştır." diye cevap verdi.

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    "Çok takmamak lazım kimse inanmamıştır" lafındaki imayı ve artık açıkca AKP'yi eleştirdiğini farkediyorsunuz değil mi? Adam yanlışlara açıkca yanlış demeye çekiniyor bence! Çünkü hemen birileri hain paralelci İsrail uşağı yakıştırmalarını yaparak , yıllardır verdiği emeği silmeye hazır...
    Cevapla
  • Derviş 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül ü severim ama bildiğim bir şey varsa o da eğer bu süreçte başbakan Gül olsaydı ülkeyi çoktan cemaate kaptırmıştı. Sert bir yapısı yok , ne denirse he der gibi bir yapısı var. Ne yazık ki böyle insanları hemen alaşağı ediyorlar , bakınız Adnan Menderes
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor