Ala: Biz Fizan'a kadar gideriz

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'un Oltu ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Ala: Biz Fizan'a kadar gideriz
Ala: Biz Fizan'a kadar gideriz
GİRİŞ 05.06.2015 16:59 GÜNCELLEME 05.06.2015 16:59

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçmenin iktidarın, istikrarın arkasında duruldukça yollarına son gaz devam edeceklerini belirterek, "Kimisi 'derin devlet' dedi önümüze çıktı, '367' dedi önümüze çıktı mantığa aykırı. Onları bertaraf ettik mi, ettik" dedi.

Ala, Oltu ilçesi Kale Meydanı'nda partisince düzenlenen ve yağmur altında gerçekleştirilen mitingde yaptığı konuşmada, ittifak kuranları, Ankara'da tuzak kuranları korkutanın meydandaki manzara olduğunu söyledi.

"SİZ SAHİP ÇIKTIKÇA FİZAN'A KADAR GİDERİZ"

Hiçbir zaman eğilmeyeceklerini ifade eden Ala, "Gençler siz böyle şuur içerisinde oldukça, mefkuremize sahip çıktıkça, biz Fizan'a kadar gideriz. Bizim hedeflerimiz var, Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisi yapacağız. Bunu sizin verdiğiniz oylarla yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"KİMSEYE BOYUN EĞMEDİK"

Türkiye'nin gelişmesini sağlayan istikrara sürekli saldırı olduğunu dile getiren Ala, "Mesele 28 Şubatçılara karşı durabilmek, mesele Oltu'dan oy aldığın zaman hiç kimsenin karşısında diz çökmemek, Yüce Rabb'imizin huzurundan başka hiçbir yerde boyun eğmemek" ifadesini kullandı.

Bölünmüş yolları, havayollarını, her şehre üniversite, sağlık alanında önemli reformlar yaptıklarını anlatan Ala, şunları kaydetti:

"HEPSİNİ ÇÖPE ATTIK"

"Bunlar bize yetmez, size ne yapabiliyorsak 10 katını da yapsak yetmez. Hedefimiz de öyle zaten. Biz bunları yaparken bu adamlar ne yaptılar? Kimisi 'derin devlet' dedi önümüze çıktı, '367' dedi önümüze çıktı mantığa aykırı. Onları bertaraf ettik mi ettik ama bertaraf ederek 2010 yılında bizim başımızda boza pişirdiler 'irtica' diye. Kaldırdık mı bütün hepsini, 28 Şubat'ı attık mı çöpe? Attık. Kimin imzasıyla? Sizin, halkın, milletin cumhurbaşkanı olarak Çankaya'ya gönderdiğiniz Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!