MHP'li başkan yardımcısının acı günü

MHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Cafer Başkaya'nın 26 yaşındaki oğlu Şenol Başkaya, kullandığı otomobilin yoldan çıkıp devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

MHP'li başkan yardımcısının acı günü
MHP'li başkan yardımcısının acı günü
GİRİŞ 18.11.2016 18:42 GÜNCELLEME 18.11.2016 18:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 02.00 sıralarında, Honaz'ın Karateke Mahallesi'nde meydana geldi. Honaz İlçesi'nden Denizli'ye doğru gelen Şenol Başkaya yönetimindeki 07 YEL 83 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Savrulan otomobil devrildi.

Kazada, Şenol Başkaya ile arkadaşları Osman Doğan ve Mustafa Öztan yaralandı. Yaralılar, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başkaya, yapılan müdahaleye rağmen öldü. Diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



Şenol Başkaya için bugün cenaze töreni yapıldı. Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine babası MHP İl Başkan Yardımcısı Cafer Başkaya, İl Başkanı Cafer Birtürk ve çok sayıda partili katıldı. İkindide kılınan namazının ardından Başkaya'nın cenazesi, Gümüşler Mezarlığında toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • almanci 7 yıl önce Şikayet Et
    Başın sağolsun kardeşim
    Cevapla
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    Başınız sağolsun kardeşim.
    Cevapla
  • Afganlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kimseyi evlat acısıyla yakmasın.
    Cevapla
  • Adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc Rahmet Eylesin. sayın başkana Allah cc sabırlar versin .
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin arkadaşlar bu nemli havalar kaygan olur zamanında denizliye çok geldim,yagız nakliyattan karton yükü aldım,çay kavşağından dönüp denizliye tatarlı köyü üzeri giderken dinar kavşagına köyün içinden inerken çok kaygan oluyor dikkat edin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü