Derviş Ve Sinha 10 baskı yaptı

Mehmet Ali Bulut'un kaleme aldığı Derviş Ve Sinha kitabı okuyucularından yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz Marta ayında çıkan kitap 8 ayda 10 baskı yaptı.

Derviş Ve Sinha 10 baskı yaptı
Derviş Ve Sinha 10 baskı yaptı
GİRİŞ 23.11.2012 17:43 GÜNCELLEME 23.11.2012 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"Ecel geldi mi ondan kurtulmak için verilecek hiçbir çaba fayda vermez."

Beydeba

Saçı sakalı uzamış adam otobüsten indiğinde şaşkındı. Avare bir gezgin gibi, uzun uzun çevresine bakındı. Hiçbir yüzün ona tanıdık gelmemesi, içindeki yalnızlık duygusunu daha bir derinleştirdi.

Rüyasında gördüğü yeri yeniden hatırlamaya çalıştı... Acaba orayı gördüğü gibi mi bulacaktı yoksa hiç beklemediği bir atmosferle mi karşılaşacaktı burada? Rüyasında gördüğü yer çok yeşillikti. "Burası Uçmak" demişlerdi. Manzara adeta bir tabloyu andırıyordu. Oldum olası yeşili ve yeşilliği, ormanı çok sevdiği için rüyasını iyiye yormuş, bundan hareketle, randevu yerinin güzel bir yer olabileceğini düşünmüştü... Ama rüyada gördüğü gökyüzünün, büyükçe bir ormanın kabartmalı tavanını andırıyor olmasına bir anlam verememişti. Herşeye rağmen yine de rüyasını iyiye yormuştu. Fakat bu yorum şimdi onu teselli etmeye yetmiyordu. Çünkü varacağı yer ne kadar güzel olursa olsun, orada bu aleme veda edecekti. Bildiği her şeyle belki de bir daha karşılaşmamak üzere ilişkisini kesecekti.

Oysa hayat muazam ve karışık ilişkiler ormanıydı. Her şeyi bırakıp ayrılmak... Pek de kolay sayılmazdı. Nitekim geride bıraktığı karısını ve çocuklarını daha şimdiden özlemişti. Ama ona, "Ayrılık saati geldiğinde ne kadar çok sevgilin varsa o kadar çok ıstırap çekersin..."denilmişti t a baştan...

Ölüm vadisine giden filler gibi mütevekkildi. Omuzları düşmüş, saçları daha bir ağarmıştı.
Boğazında peşpeşe düğümler sıralanıyor, gözlerine gelen yaşları içine akıtıyordu. Kendisini toparladı ve önünde, eğilmiş, torbalarını denkleştirmeye çalışan genç adama seslendi:

YORUMLAR 1
  • sevimsiz 11 yıl önce Şikayet Et
    öncek. hocamın "fardipli sinha" ve "derviş ve sinha" adı ile yaklaşık 7-8 yıl önce yayınlanan kitaplarını okudum ve o zamanlar duyurduğu 3. kitabı 4 dözle bekliyordum. gelmeyeceğini öğrenince takip etmeyi bırakmıştım. hcam şimdi bu kitap neyin nesi(yukarıda yazdıklarımla), sonu nereye varacak. hikayeyi yine afaki bırakmayacaksınızdır umarım....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti