Payitaht Abdülhamid 32. yeni bölüm bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid'in 32. yeni bölümü, 5 Ocak Cuma yani bu akşam ekranlarda olacak mı? Payitaht Abdülhamid dizisinin 32. yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm tarihi ne zaman? İşte, tüm detaylar...

Payitaht Abdülhamid 32. yeni bölüm bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?
Payitaht Abdülhamid 32. yeni bölüm bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 05.01.2018 16:12 GÜNCELLEME 05.01.2018 16:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının her cuma akşamı izleyicisiyle buluşan tarih konulu dizisi Payitaht'in, 5 Ocak 2018 Cuma tarihli yayın akışında 32. yeni bölümünün bu akşam ekranlarda yer alacağı görünüyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümünün bu hafta TRT 1 ekranlarında olacağının belirtilmesinin hemen ardından Payitaht Abdülhamid dizisinin 32. yeni bölümünün ne zaman izleyicilerin karşısına geçeceği merak edilerek sorgulanmaya başladı. Peki, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Payitaht Abdülhamid dizisinin 32. yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? Payitaht Abdülhamid  dizisinin heyecanla beklenen 32. yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Payitaht Abdülhamid’in 32. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Payitaht Abdülhamid dizisine ilişkin tüm detaylar...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 32. YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Payitaht Abdülhamid bu akşam 32. yeni bölümü ile 5 Ocak Cuma günü, yani bu akşam ekranlara gelecek. 

payitaht abdülhamid ile ilgili görsel sonucu

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 32. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Payitaht Abdülhamid dizisinin 32. yeni bölümü 5 Ocak Cuma günü saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Abdülhamid Kudüs’ten toprak isteyen Herzl’a ağır bir karşılık verir. Herzl’ın Sultan Abdülhamid’e olan nefreti perçinlenirken, bir diğer düşman Parvus ise hain planlarına devam etmektedir. 

Sultan Abdülhamid Osmanlı’yı güçlendirmek için yeni bir ordu kurarken, Alman İmparatoru Wilhelm ile de bir ortaklık kurmayı planlamaktadır. Parvus Osmanlı-Alman ittifakını bozmak için harekete geçer. Parvus’un safına çektiği bir Alman askerinin Osmanlı sancağını yakma girişimiyle başlayan husumet, Murad’ın askeri vurup esir düşmesine ve iki ülkenin arasında kriz çıkmasına kadar uzanır.

Hatice, Vasfi ile evliliğinde son derece mutsuzken, Kemalettin kendi acısını yüreğine gömüp Naime’yi  mutlu etmek hedefindedir.

Bidar  Sultan ise Hatice ile ilişkisini öğrendiği Kemalettin’e güvenmemektedir artık.  Sadece Naime’nin değil, Abdülkadir’in de Firuze ile birlikteliğine engel olmaya çalışan Bidar Sultan, evlatlarını yanlış seçimlerinden döndürmeyi başarabilecek midir?

Sultan Abdülhamid, Almanlarla olan siyasi krizi çözmek üzereyken, bu kez Parvus’un başka bir korkunç  planıyla  yüz yüze kalır. Sultan Abdülhamid bu ölümcül hamleyi bertaraf etmeyi başarabilecek midir?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN 32. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

YORUMLAR 4
  • Mustafa Tosun 6 yıl önce Şikayet Et
    Trt çok ayıp ediyor profesyonelce dizi çekimi yapın birkaç bölüm önceden çekin
    Cevapla
  • FUAT G. 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul yayınlanmadı sinirim bozuldu.şimdide payitaht Abdülhamid yayınlanmayacak diyorlar.iyice çıldırtacaklar.
    Cevapla
  • Hamit Karaman 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ,payitaht abdulhamit dizilerinde yapılan ertelemeler bizleri diziden soğutuyor ve TRT teye güvenimizi azaltıyor,yayınlanan herne olursa olsun zamanında seyirciye sunulmalıdır.
    Cevapla
  • Osmanlı Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılbaşı haftasıyla dizinin ne alakası var ya milleti soğutmaya mı niyetiniz var diziden...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi