Kardeş Çocukları 17.bölüm 2.fragmanı: Aynı anda ikisinin de canı tehlikede!

Kardeş Çocukları 16.son bölümde; Kaçacak başka hiçbir yeri kalmayan ve soru bombardımanına tutulan Umay, bütün yükü üzerinden atıp rahatlığa kavuşabilmek için bir kez daha vazgeçemediği yalanlarına devam etti. Kardeş Çocukları son bölümde; Bir erkek çocuk babası olduğunu öğrenen Yıldırım, onun kimliğini tespit edip nerede yaşadığını bulabilmek adına elindeki tüm imkanları zorladı. Kardeş Çocukları 17.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 27.05.2019 00:11 GÜNCELLEME 27.05.2019 00:11

Star TV ekranlarında 19 Mayıs Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 16.son bölümde; Yıldırım tarafından kim olduğunu bile bilmediği çocuğuna dair ardı arkası kesilmeyen sorulara maruz kalan Umay, karşılaştığı krizin daha da büyümesine engel olabilmek adına tekrardan yalan yöntemine başvurdu. Kardeş Çocukları son bölümde; Umay, kendisinden sır gibi sakladıkları çocuğunu kardeşine verdiğini söyleyip topu Ümran'ın üzerine atarken, Yıldırım ise bu kişinin Hayat olabileceğini zannetmeye başladığı esnada ondan duydukları karşısında ağzı bir karış açık kaldı. Umay'dan edindiği bilgiler doğrultusunda bir erkek çocuk sahibi olduğunu öğrenen Yıldırım ise hiç vakit kaybetmeden oğlunun kim ve nerede olduğunu bulabilmek üzere izini sürmeye başlarken, Ümran da kız kardeşinin çevirdiği dümenlerin farkında bile olmayıp kendisini büyük bir korku ve paniğe sürükleyen gizemli mektuplarla boğuşmaktadır. Diğer taraftan Umay da ustalıkla hazırladığı oyunlarını dur durak bilmeden sürdürüp Yıldırım'ın hayatına bir anda dahil olan Savaş'ı da oyununun birer malzemesi haline getirmesinin ardından Kardeş Çocukları 17.bölüm fragmanı bekleniyor. Öte yandan Reşat ise yoğun bir kin ve intikam duygusu beslediği Umay'ın hakkından gelebilmek adına onu hazırlıksız yakalayıp akla hayale gelmeyecek bir plan kurarken, Yıldırım da Umay'ın kurduğu kumpasın kurbanı olmasının akabinde Kardeş Çocukları 17.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 17.bölümüyle 26 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

 
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Yerel seçim; Panorama; Son durum